Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:735271 kpl

Pikakysely

Oliko mun juttuja ikävä?

Tervetuloa

Perussuomalaisen

Pia Pentikäisen kotisivuille.

Kaikki kirjoitukset ovat omiani ja vain minun mielipiteitä.

Perjantaisin uusi ploki.

 

Valtuustoaloite

Perjantai 12.7.2024 - Pia P

Suonenjoen kaupungin valtuustokokous 17.6.2024

Valtuustosaloite kuntalaisten kuuleminen vuoden 2025  talousarvion ja talouden tasapainottamistoimien valmistelujen pohjaksi
Esitämme, että Suonenjoen kaupunki tekee kuntalaiskuuntelemisen vuoden 2025 talousarvion valmistelun ja tulevan talouden sopeuttamisohjelman pohjaksi.
Kuulemisessa voisi esittää näkemyksiä, ehdotuksia ja panostus- / säästötoimia. Toteutustapana voisi olla verkkokysely ja esteettömyyden takaamiseksi paperilomakkeet.
Kuulemisen aluksi voisi pitää yleisötilaisuuden kuntataloudesta, jossa kerrottaisiin talouden tilanne, tulevat haasteet ja panostukset Suonenjoella.
Tulevat kuntavaaliehdokkaat hyötyisi myös talouden tilanteen ja tulevaisuuden näkymien tiedoista. Kuntalaiskuulemisien pohjalta tuleva valtuusto pääsee tekemään talouden tasapainottamisohjelmaa. 
Uskomme, että kuntalaiset kertovat mielellään mihinkä veroeurojamme halutaan käyttää ja mikä on vähemmän tärkeää.
Perussuomalaisten Suonenjoen valtuustoryhmä
________
Tuleva vuosi ja uusi valtuustokausi on karua menoa. Suonenjoelta vähenee valtionosuudet (viime hallituksen SoTe- rahoituslaki) ja toisaalta menot lisääntyvät, esim TE- uudistuksen kulut ovat isompia kuin siihen valtiolta saatavat rahoitus. Korkokulut ovat taas isoja investoinneissa.
Jostakin pitäisi leikata 1 -1,4 miljoonaa käyttömenoja pois. Kuntalaiskuulemisessa kuntalaiset saavat kertoa näkymyksiään.
Kuntavaaliehdokkaille toivoisi ajantasaista tietoa Suonenjoen taloudestakin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suonenjoki, valtuusto, aloite

Lisää kirjoituksia