Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:700558 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Paikkajakoa...

Tiistai 29.1.2013 klo 10.13 - pia p


Suomessa kuntavaalit käytiin lokakuussa 2012. Suonenjoella yritettiin muuttaa vaalitulosta vielä perjantaina 25.1.2013 Perussuomalaisten listoilla läpi menneen rouvan ilmoittaessa loikastaan demarileiriin. Loikkauksen takia yhden lisäpaikan saaneet demarit vaativat paikkaneuvotteluiden avausta.

Muut puolueet eivät tähän suostuneet, vaan pitivät kättä päälle -sovitusta kiinni. Ja maanantaina 28.1.2013 ensimmäisessä valtuustossa kuntavaalien äänestystuloksen mukainen paikkajako lautakuntiin ja muihin luottamuspaikkoihin vahvistettiin.

Paikkaneuvotteluiden aikana Keskusta antoi hienosti hallituspaikan Kristillisille. Nyt Suonenjoella on hallituksessa kaikki valtuustopuolueet. Meillä ei ole oppositiota.

Keskusvaalilautakuntaan kuuluvat kaikki puolueet/ryhmät, jotka ovat osallistuneet vaaleihin. Eli meillä on myös Vihreät mukana ensimmäistä kertaa lautakunnassa.

Perussuomalaiset ovat heikomman puolella aina. Arvostamme vapaaehtoistatyötä, teki sitä kuka tahansa puoluetaustasta huolimatta.

Suonenjoen Perussuomalaisten hallitus antoi yksimielisesti sosiaalilautakunnan varapaikan Kristillisille, korvamerkittynä Annmarie Korhoselle, vaikka meillä olisi ollut hyviä omia ehdokkaita siihen paikkaan. Korhonen on  Suonenjoen Tehdään itse ry:n vapaaehtoistyöntekijä.

Rouva  sai perussuomalaisten paikkaneuvotteluissa kaiken minkä halusi. Hän vaihtoi paikat loikkauksessa paikkaan demarien kylkeen. Maanantaina 28.1 demarit eivät esittäneet hänelle yhtään paikkaan mihinkään luottamusmiestoimeen.

Perussuomalaisille tuli rouvan loikkauksen takia moni paikka uudestaan jakoon. Kaikille paikoille löytyi ottaja, yhden vapautuneista paikoista päätimme antaa Kristillisille.

En enää ihmettele, miksi vaalit eivät kiinnosta. Äänestysprosentti laskee koko ajan. Kun lähtee ehdokkaaksi, pitäisi tietää missä leirissä seisoo. Jos on äänestänyt perusmaijalle, niin ei ole halunut äänensä menevän demari-maijalle. Demari-rouvan poissa ollessa valtuustosta varavaltuutettu tulee Perussuomalaisilta.

Olen nähnyt nyt politiikassa hyvää ja pahaa. Hyvät asiat saavat innostuksen kasvamaan ja pahat asiat saavat omat ajatukset kirkastumaan. Olen oikeassa puoluessa. Perussuomalaiset kunnioittavat äänestystulosta ja noudattavat kunta- ja tasa-arvolakia.

Perussuomalaisia moititaan äijäpuolueeksi, verratkaapa montako naista tai työssäkäyvää on esim. demarien lautakuntaihmisissä?

Avainsanat: suonenjoki, perusuomalainen, demari


Kommentit

26.2.2013 20.00  sirpa tuomainen

Paha tais taas saada palkkansa, mut paikkaa ei;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini