Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:699712 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Perussuomalaiset

Perjantai 28.6.2013 - pia p


Jos olisimme muiden puolueiden kaltaisia, voisimme puoluekokouspuheissa kertoa esim.

Miten demarien rivit on sekaisia. Juuri heidän itsensä hyväksymän lain vastustus on kentällä suurta. Pääsääntöisesti liitettävien kuntien ja kaupunkien demarit eivät halua liittyä isonpaa kaupunkiin. Siilinjärveläistä tunnettua liitoksen vastustajaa ei haluta muuton myötä Kuopion demareihin. Hän on sentään istuva kansanedustaja. Pikkupaikkakuntien demarit eivät päästä omiaan edes seminaariin " ison pahan" luokse. Aivan käsittämätöntä oman puolueen linjan vastustamista. Eduskunta on eri mieltä kuin maakuntien edustajat. Ajattelen sen juuri näin päin.

Vihreiden ympäristöministeri puuttuu jopa näytteenottajan nimitykseen. Suomi tykkää huseerata ulkomailla- saa opettaa ja ilmeisesti Suomen ympäristöpuolella on paljon rahaa toimintaa. Tosin ympäristöministerin toimivalta ei yllä Suomen ympäristöasioihin, esim. talvivaara ei kuulu hälle ollenkaa.

Keskusta on taas poliisin tutkinnassa. Raha ja keskusta ei sovellu yhteen. Poliittinen rahankeräys ja keskusta on vaihteeksi poliisin tutkinnankohteena- rahaa puolueen pohjattomaan kassaan kerättiin ilman lupaa. Sipilä irrottautuu tästä hässäkästä, ettei mene puhtoinen imago.Ja en ymmärrä miten Rehn ... siis edustaako hän oikeaa keskustan linjaa?

Kokoomus yrittää hikipäässä pitää hallituksen koossa, paljoa muuta ei olekaan kerennyt tehdä. Paitsi yrittää saada omiaan Eu:n turvavirkoihin. Mutta taaskin jäi melkein saatu virka saamatta. Kokoomus on pitänyt vaalilupaukset. Tavallinen suomalainen tulee tämän päivä päivältä huomaamaan, ettei hän kuulu siihen ryhmään joka hyötyy kokoomuksen linjasta.

Kristillisiä käy sääliksi. Heidän ministeri joutuu keksimään miksi poliisitoiminnan alasajo on hyvä asia. Kirkon myllerrys ja kaiken hyväksymä linja vaikuttaa puolueen kannatukseen. Vaikka ne ovatkin erillään oleva asia ja vaikka ollaan samassa veneessä uskossa. Tai jotain sellaista.

Rkp ja varsinki sen tukisäätiöt sekä sen lähellä olevat olevat tukisäätiöt alkavat valmistua ennennäkemättömiin vaalitukitalkoisiin. Rkp kansanedustajat ovat aina saaneet eniten vaalitukea omiltaan. Heillä on ollut kalleimmat vaalikampanjat. ja Nyt Rkp:llä on hätä- voi olla, etteivät he ole seuraavassa hallituksessa. Härre god, mites ne sitten nimittää kaverit virkoihin? Mites sitten pumpataan rahaa eritettyihin palveluihin? Ja joutuu vielä ottamaan suomenkielisiä kouluihinsa? Tai olemaan samassa armeijayksikössä,,,, suomenkielisten kanssa? Näemme siis eduskuntavaaleissa rahanpumppaus talkoot, jossa hyötyy muidenkin puolueiden edustajat, jotka sitoutuvat ruotsinkielen erityisasemaan ei siis tasa-arvoiseen suomenkielen kanssa. Saavutetut erityisedut on pidettävä. Kokoomusnuoret ovat esittäneet ruotsinkielen opiskelun vapaaehtoistamista.

Mitäs vasemmistosta? Kohta taas näemme miten ministeri selittää miten hyvä asia on suorapankkirahoitus. Mitäs siitä vaikka olikin yksi tärkeimmistä vaalilupauksista, ettei pankkeja tueta verorahoilla . Omiaan erottelevat kun kehtaavat vaatia oman puolueen ideologiaa noudatettavaksi. Vanhempaa puolueväkeä hirvittää vihreevasen - linja.

Ruoditaanpa tasapuolisuuden lisäksi Perussuomalaiset. Meidän vaihtoehtobudjetti ei saanut julkisuutta. Harva muiden puoluiden edustaja ilmeisesti osaa lukea tai kuunnella kun koko ajan kysellään meidän vaihtoehtoa. Hesarin etusivun jutun hinnasta puhuttiin, ei sisällöstä. Hakkaraista ahdisteltiin lopuksi Himas -jutussa, ei Kataista.

Avainsanat: vaalirahoitus, kuntaliitos, perussuomalaiset, puoluekokous


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini