Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:702481 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

hallitusneuvotteluiden lupaukset ja kalsarin väri

Keskiviikko 5.3.2014 klo 8.49 - Pia P


Hallitusneuvotteluiden aikana kristillisille luvattiin, että sukupuolineutraaliavioliittolakia ei oteta esille eduskunnassa. Hallitus ei ottanutkaan. Joidenkin kansanedustajien tekemä lakialoite otti, muttei edenyt pidemmälle. Nyt sama asia on menossa kansalaisaloitteen kautta käsittelymyllyn läpi. Kansalaisaloitteesta keskusteltiin jo paljon istuntosalissa ja asia menee eteenpäin. Lopputulosta voidaan arvailla, mutta yksi on varma. Jos asia menee äänestykseen, niin silloin on paljon poissaoloja. Joo- ei kansanedustajat satttuvat olemaan silloin vaikka vessassa, jos eivät pääse ulkomaille sopivasti.

Samanlailla hallitusneuvotteluissa vihreille oli luvattu, että uusia ydinvoimalupia ei oteta käsittelyyn tällä hallituskaudella. Ja sieltä sekin on tulossa. Ydinvoimahanke on muuttunut matkan varrella niin paljon, että lupa halutaan päivittää. Päivitys on suomennettuna ihan uusi lupa.

Vihreät sanoivat heti, että he lähtevät hallituksesta, jos lupa tulee käsittelyyn. Vasemmisto komppasi ja sanoi, ettei heidän työntekijät teollisuudessa tarvitse sähköä, kun työntekemisen mahdollisuudellakin työnantajat riistävät työntekijöitä. Molempien mielestä sähkövoimalaa ei tarvita kun sitä sähköä tulee muutenkin töpselistä.

Vihreät ilmoittivat nyt etteivät ole lähdössä hallituksesta vaan he luottavat, että asian käsittely on niin hidasta ja se jää pyörimään käsittelykoneistoon loppuhallituskaudeksi.

Suomeen tuodaan tällä hetkellä paljon kivihiiltä. Suomen biomonitoimikattilat polttavat kivihiiltä. Helsingin tilanne on katastrofaalinen kotimaisen energian suhteen. Ja siellä on sentään vihreät jonkinnäköisessä vaikuttaja-asemassa. Vai onko helpompi ajaa sukupuolineutraali-ihmisten asioita kuin oikeasti ympäristöasioita? Talvivaara saa rellestää ihan miten vaan kun se asia ei kuulu vihreiden ympäristöministerille?

Eikö muuten ole aika kornia, kun Talvivaara pössyttelee rikkiä ilmaan, lorottelee vaarallisa jätevesiä vesistöön, kertoo, ettei selviä kevään sulamisvesistä ja ilmoittaa, että kassa on tyhjä niin mitä tapahtuu? Kurssi nousi! Sijoittajat tietävät, että Suomen valtio pumppaa taas rahaa sinne. Olisiko nyt aika sanoa, että nyt loppui tämä leikki ja aletaan siivoamaan jälkiä. Samalla tavalla se työllistää ja senkin Suomen valtio joutuu maksamaan...

Jätänpä jurputtamatta nämä lipun heiluttajat ja kravatilla viestittäjät... Voiko olla naurettavanpaa keinoa ottaa kantaa. Varsinaisia paperitiikereitä.

Minulla on tänään mustat kalsarit - mikä tai minkä asian puolesta/vastaan kannanotto se on? Siinäpä Teille miettimistä : )


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini