Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:702815 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Pörpätyksiä

Perjantai 28.3.2014 klo 8.28 - Pia p


Median käytös= Perussuomalaiset kuulemma aina vinkuvat, ettei heitä kohdella tasapuolisesti mediassa. Viime päivinä tämä on erityisen hyvin todistettu todeksi. Kansanedustajille on ilmoitettu jo lähetetyn kutsun perään, ettei tarvitsekaan tulla. Syyksi on kerrottu, että on jo ollut jo liikaa julkisuudessa tai sitten ei mitään. Silti ohjelmissa puhutaan perussuomalaisista tai heidän teoista -eikös olisikin reilua, että puheen kohteen edustaja olisi paikalla? Tai jos paikalla on oppositiopuolueen edustaja, niin se tulisi isoimmasta oppositiopuolueesta eikä aina toiseksi isommasta?

Muiden puolueiden puheenjohtajakamppailut ja eu - vaaliehdokkaat (esitellään jo nimeämisvaiheessa läpimenijöinä) ovat ,illasta toiseen esillä uutisissa. Perussuomalaisten eu - vaaliehdokkaat eivät saa julkisuutta - vaikka yksi heistä on varmaankin maan äänikuningas.

Propaganda = Olettekos huomanneet, miten "puoliyhdeksän" YLEn uutisista on puolet lähetyksestä jotain aivan muuta mitä pitäisi esitellä illan pääuutislähetyksessä?  Olemme nähneet taidenäyttelyiden tarinoita, musiikkiesityksiä, perfomansseja, katutaidetta yms. joille olisi varmaan parempiakin esitysaikoja.

Mielipiteisiin vaikuttaminen paistaa läpi uutissa. Adjektiivien käyttö ja niiden laatu on koventununut. Uutisia luonnehditaan sanoilla: rajuja, kylmiä tuulia, hyökkäyksiä, jyrähdelty, lytätty...  Tai sitten esitellään mikä sattuu olemaan ilmeisesti YLEn pääagenda: homot ja vihreä- vasemmisto. Olympiakisojen aikaan näimme vain miten huonosti meni sen alueen homoilla (juttuja kuvattu täydestä diskosta, jossa ei ainakaan itketty), emme murehtineet uutisten kautta miten vaikka alueen vanhukset tai lapsiperheet voivat. Vihreä-vasemmiston aatteen mukaan esiteltiin ruotsalaisten Suomen ydinvoimarakentamisen vastustaminen. Reilun kymmenen ruotsalaisen mielenosoitus oli uutisten pääaiheita sinä päivänä.

Hesarin ja Alman  pääarvo näkyy olevan päästä Natoon. Päivästä toiseen yritetään käännyttää suomalaisia muuttamaan kantaansa. Nyt keksittiin kysely, jossa kysyttiin, että jos päättäjät suosittelevat Natoa, niin eikö se olisikin hieno juttu? Vastaajista reilu puolet sanoi joo -siis vastaajista- , siitä saatiin otsikko, että suomalaiset ovat nyt onneksi Nato myönteisiä. Kolmas osa sanoi taas, ettei kiinnosta edellekään koko aihe tai kysely

Propanganda 2= Kannatusluvut. Monenmoista galluppia pukkaa. Yllättäen ? kokoomuslaisen omistajan galluppifirma rankkaa kokoomuksen korkealla. Kolmas osa ei halua näissäkään tutkimuksessa julkistaa omaa äänestyskäyttätymistä.

Gallupit tehdään soittamalla jollekin. Ihmisillä, jolla ei ole puhelinta, heillä on prepaid - liittymä tai on salainen numero, ei soiteta ollenkaan. Kattavaa tutkimusta?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini