Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:694619 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Kiitos palautteesta

Torstai 10.3.2016 klo 9.19 - Pia P


Sain paikkalehdessä mielipidepalstalla palautetta, kiitos siitä.

Kuulemma juttuni ovat liian pitkiä keskivertoihmiselle. Tiedän sen - nykyisin jaksetaan lukea vain otsikkoja, siksi ne ovat mielikuvia luovia ja usein raflaavia. Itse jutun sisältö voi ollakin ihan erilainen.

Myönnän, että minulla aina lörähtää, en voi pidätellä. Siis jutun pituutta- sitä juttua vaan tulee, ei voi mitään. (Tässäpä tämän jutun lööppi: Persu avautuu pidätysongelmistaan!).

Mutta en uskokaan, että juttuni kiinnostaisi keskivertoihmisiä. Politiikka ei yleensä kiinnosta ihmisiä. Päätöksiä tai luultuja päätöksiä on kiva vaikka kirota, mutta harva tietää kuka ne päätökset on tehnyt ja millä perusteella. Kuntapäätöksien pohjalla lait ja asetukset tulevat eduskunnasta. Eduskunnan päätöksiä ohjaa EU ja sitoo kansainväliset sopimukset. Päätösvalta on hyvin pieni ja siinä kapeassa raossa pitäisi tehdä jotain järkevääkin.

Yritän kirjoittaa niin, että muutkin kuin syvällä politiikan syövereissä mukana olevat pääsevät mukaan jutun juoneen. Täytyy sanoa, että osa politiikoistakaan ei ole syvällä politiikan syövereissä.... 

Arvon lukijat, Te, ketkä ette tykkää minusta/jutuistani ja Te, ketkä tykkäätte minusta/jutuistani - yrittäkää jaksaa kestää näitä  lörinäksi venyviä paatoksia - kuten tätä : ) 

Paikkalehden mielipidepalstalla oli myös kirjoitus, että voin lopettaa nyt kun Vanhamäki loppuu. Siinä oli kaksi virhettä:1. Vanhamäki ei lopu vaan Vanha maamiehen sopimus loppuu elokuussa. 2. Minua ei kiinnosta asian sisältö vaan miten ja miksi Suonenjoella tehdään päätöksiä. Tekemäni oikaisupyyntö koski päätöstä, jossa käveltiin kunnan ylintä valtaa käyttävän eli kaupunginvaltuuston päätöksen yli. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini