Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:703337 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Lomalla

Tiistai 26.4.2016 klo 11.47 - Pia P


Olimme Katikullassa Vuokatissa lomalla viime viikolla. Lomanen oli halpa, koska siihen kuului lomaosake-esittely.

Vuokatti on hieno paikka rentoutumiseen ja aktiivilomailuun. Siellä löytyy kaikki harrasteet. Laskettelumäkikin oli vielä auki. Hohtokeiluilu oli mukavaa. Lapset  tykkäsi angry birds -puistosta, koska siellä koko perhe liikkuu, pelaa palloa yms yhdessä.

Katinkullan kylpylä on yksi Suomen parhaimmista. Lapset ja aikuiset tykkää lillua, uida, laskea vesimäkeä ja saunoa erilaisissa saunoissa.

Vuokattia ja Katinkultaa voi suositella kaikille. Kotimaan matkailua voi suositella kaikille, jos vain rahkeet - aika ja raha riittävät. Siinäpä kesäksi ajatus, matkaile kotimaa tutuksi. Perinteiset kohteet, missä olet käynyt? -  Aavasaksa, Punkaharju, Saimaa, Lappi, Suomen linna, Kuusamo, Hanko, Yyteri, Kalajoki, kansallispuistot, lähilaavu, oman asuinpaikkakunnan ulkoreitit... retkikohde voisi olla lähimuseo, torikahvila, uimaranta tai jonkun kaverin luokse juttelemaan.

Itse lomaosake esittely oli todellinen markkinointitilaisuus. Selvisimme ulos sieltä ostamatta mitään, vaikka asia kuulosti siellä todella mahtavalle ja edulliselle. Ostaminen olisi pitänyt tehdä ilman miettimisaikaa. Kun mietimme jälkeenpäin myyntitilannetta, niin emme tieneet mitä olimme ostamassa ja millä summalla olisimme maksaneet siitä. Rahoitus olisi ollut valmis osamaksua varten. Muuten osakeosuuta ei olis myyty. Meille olisi myyty vain Katinkullan 1/51 osuus ykkösalueen rivitalohuoneistosta, mutta meille ei näytettty tai edes kerrottu mikä se talo olisi ollut. Tulevasta remontista näytettiin kuvia, mutta ei kerrottu milloin se olisi ja olisiko asunto  minkä aikaan pois käytöstä.

Myyjäpuoli esitti piirtämällä ja kirjoittamalla hyviä puolia lomaosakejärjestelmästä. Ostajaehdokkaan kannattaisi kirjoittaa faktat paperiin, niin näkisi mitä puuttuu tiedoista.

Harvapa ostaa jotain monen tonnin juttua näkemättä sitä ja tietämättä mitä se loppujen lopuksi maksaa vain siksi, että saa etukortin jolla saa alennusta lomamajoituksesta?

Esittely oli oikeasti hieno näyte ammattilaisesta markkinoinnista.  Ja tutustumislomanen oli mukava.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini