Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:701490 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri

Sunnuntai 8.1.2017 klo 11.22 - Pia P


Perussuomalaisissa piirin puheenjohtaja ja hallitus valitaan yleisessä kokouksessa syksyllä. Piirin syyskokoukseen saavat osallistua kaikki ja  äänioikeutettuja ovat yhdistyksissä valitut henkilöt.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa valitaan hallituksen keskuudesta varapuheenjohtajat. Lisäksi valitaan piirisihteeri, taloudenhoitaja ja nimetään työvaliokunta. Myös muita henkilövalintoja voidaan tehdä tarpeen mukaan.

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri järjestäytyi 7.1.2017 Juankoskella. Piirin puheenjohtajaksi on valittu syyskokouksessa Jani Kolehmainen (Siilinjärvi).

Piirihallituksessa valittiin 1. varapuheenjohtajaksi tämän plokin pitäjä eli Pia Pentikäinen (Suonenjoki), 2. varapuheenjohtajaksi Marjaana Mikkonen (Kuopio) ja 3. varapuheenjohtajaksi Ari Kaunisaho (Keitele). Piirisihteerinä jatkaa Petri Kaunisto (Kuopio).

Tässäpä otos nykyajan Perussuomalaisista! Työtä tekeviä ja samanaikaa osa opiskelee ja on myös yrittäjiä. Perheellisiä - lapsiakin tällä porukalla yhteensä16 eli arjen tuntua löytyy....  

Tämä porukka ei ole vieraantunut tavallisesta elämästä eikä ole yhden asian edustajia. 

Mikäs se parenpaa, hieno porukka! Nyt tarmolla kohti kuntavaaleja!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini