Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695255 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Turku

Sunnuntai 20.8.2017 klo 10.02 - Pia P


Tuomitsen Turun terroriteon. Se oli raukkamaista ja erityisen julmaa käydä naisten kimppuun. Ajatelkaa, takaapäin lastenvaunuja työntävän äidin kimppuun! Viiltää kaula auki!

Otan osaa Turun uhrien omaisten ja läheisten suruun ja  toivotan parantumista loukkaantuneille.

Mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan teon turhuutta ja julmuutta.  Poliittisilla päätöksillä olisi voitu estää tämäkin murhenäytelmä. Migrin ja oikeuden päätöksen noudattamisella olisi voitu estää nämäkin kuolemat ja murhan yrittämiset.  Jokainen uhri on liikaa. 

En halua tottua tälläiseen. En halua olla ytimessä, jos se tarkoittaa satunnaisten ihmisten  joukkomurhia.  En halua olla sellaisia eurooppalaisia, jotka toteavat,  että tämä oli tulossa ja näitä tulee lisää.

Haluan tuntea.  Pelko, viha ja suru  ovat samanlaisia inhimillistä tunteita kuin halu säilyä hengissä, halu varjella muita ihmisiä ja toivo teoista järjettömyyden lopettamiseksi 

Suomen hallitus vastaa suomalaisten ja Suomen turvallisuudesta.  Nyt on aika toimia.

Aloitetaan kielteisen päätöksen saaneiden pikaista palauttamisesta. Hallituksen varaamaan laittomasti maassa olevien terveyspalveluihin varattavat  rahat on käytettävä laittomasti Suomessa olevien henkilöiden maasta poistamiseen.

Rajatarkastuksen palautettava.

Koko turvapaikkajärjestelmä on mietittävä uusiksi. Vain harva oikeasti turvaa vailla oleva hyötyy siitä.

Suomen suurin ongelma ei ole vihapuhe, vaan missä ja milloin jja miten paljon olemme valmiit uhraamaan tämän "meillä on unelman" eteen. Sinut, minut vai lapsesi?

Terroriteon tuomitseminen ei ole rasistinen teko.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini