Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:694898 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Siisti Suonenjoki

Tiistai 19.6.2018 klo 16.13 - Pia P


Suonenjoella on todella paljon liikunta- ja uimapaikkoja sekä ulkoilureittejä. Jopa niin paljon, että osa jää hoitamatta. Jotkut kaupungin uimapaikat ovat todella huonossa kunnossa.  Ratkaisuksi ehdotetaan tietenkin lisää henkilöstöä ja rahaa. 

Tällä hetkellä rahaa ja resursseja on niin paljon, että perustetaan uusia hoitoalueita ja jopa suunnitellaan uutta ulkoilureittiä losseineen ja laitureineen. Suunnitelmat vaativat  ostopalveluja ja paljon työtunteja. täysi touhu päällä ilman valtuuston päätöstä ja rahoitusta. Edes lautakuntaa ei ole tiedotettu rengasreitistä vaan asia etenee viranomais... hmm... ei voi sanoa päätöksillä kun niitä ei löydy, sanotaan vaikka viranomaisvetoisena ja yksityishenkilön tahtotilan voimin. 
Jotkut ihmiset ajattelevat, että aina tulee joku ja joku tekee, siivoaa, korjaa. Tähänkin halutaan lisää henkilöstöä ja rahaa, vaikka ratkaisu on meissä. Pidetään huoli yhteisestä omaisuudesta ja seutumme siisteydestä. Tekniselle puolelle varatut rahat ja henkilöstö riittävät kun keskitytään päätettyihin asioihin ja olemassa olevaan.
Suonenjoen keskusta on hyvin siisti, iso kiitos siitä uutterille roskien kerääjille. Autoista mätetään ikkunasta pitsalaatikkoa, limsakuppia ja tupakka-askia. Aivan käsittämätöntä. Jäätelöpaperit tippuvat kädestä maahan, vaikka roskis on vieressä.
Meillä on pieni mukava kaupunki. Pidetään huoli siitä yhdessä, opetetaan lapsemme samaan.
Olisiko  talkoot uimarannoilla hyvä asia? Jos ei odotettaisiin, että tulisi joku? Vielä parempi, ettei niitä sotkettaisi, spreijattaisi sotkumaaleilla  ja rikottaisi paikkoja. 
Siisti kaupunki on viihtyisä kaupunki.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini