Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:262513 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Voi voi...

Sunnuntai 9.12.2018 - Pia P


Lehdessä kerrottiin naapureiden kommentteja:" Olivat tavallisia, rauhallisia, kohteliaita, ei olisi uskonut..."

Kyseinen juttu kertoi Oulun pedofiileistä. Naapurit oli hämmästyneitä- eivät olleet uskoneet ko henkilöistä moista.

Ollaanko me suomalaiset noin naivia? Kuvitellaan, että pedofiileilla, pahiksella, murhaajalla, raiskaajalla, puolison hakkaajilla yms olisi joku selvä merkki- leima otsassa? Nenä väärin päin päässä? Paha katse? Roikkuu yhdellä kädellä porraskaiteessa, puhuen samalla siansaksaa- glukglukögö? Kengät väärin päin jalassa?

Vai voiko olla niin, ettei pahuutta voi tunnistaa ihmisestä ulkoapäin?

Ei ois uskonut siitä!

No mitä ei uskottu? Järjenkäyttö meni ohi suvaitsevaisuuden osoittamisen.

Näkyykö tarttuvat taudit ulospäin? 

Turvapaikanhakijoiden mukana tuli paljon tarttuvia tauteja, joosta osa oli jo Suomessa harvinaistuneet. Tuberkuloosi, tuhkarokko, hepatiitteja, hinkuyskää, rokotteiden ulkopuolinen influenssa, HIV, kuppa, sankkeri... 

Silti jotkut menivät pienten lasten kanssa vastaanottokeskuksiin. Silti VOK lapset laitettiin heti kouluun ja päiväkoteihin. Silti turvapaikkahakija-nuoret miehet kiertää vieläkin päiväkodeissa ja kouluissa kertomassa miten rankkaa heillä on. 

Normaali ihmiset suojelevat omat lapsensa ja jopa itsensä vierailta tartunnoilta, kunnes rokotukset on kunnossa ja varoaika on ohi. VOK naistyöntekijöitä irtisanottiin liian läheisten suhteiden ( suom. seksihommien) takia. 

Näkyykö raiskaushalu, kähmimishalu, puolison hakkaamishalu, lapseen kohdistuva seksuaalinen halu, lapseen kohdistuva pahoinpitelyhalu, omaan lapseen kohdistuva seksuaalinen halu jotenkin ulospäin?

Ei näy. Ja kyllä, suomalainen tekee näitä, mutta tietyistä maista tulijat 17- kertaa enempi kuin suomalaiset.

Mikä ero on suomalaisen puolison hakkaajan ja ulkomaisen raiskaajan välillä?  Suomalainen on valinnut itse elämänkumppanin ja hänellä on mahdollisuus lähteä suhteesta pois. Puskaraiskauksia voi estää vain olemalla kotona. Tai estämällä puskaraiskaajien toimet tai luvattoman maassa olon. Uhri ei ole itse syyllinen raiskaukseen tai sen yritykseen. Suomessa ja 2000-luvulla poliisi kehoitettaa nuoria naisia pysymään sisätiloissa iltaisin ja öisin. Suomi- tämä eurooppalainen ja tasa-arvoinen maa suojelee kansalaisia sanomalla, että pysykää kotonanne!

Presidentti Halonen sanoi, että pitää tuoda maahanmuuttajien perheet tänne. Sehän olikin tarkoitus kun yksi ankkuri lähti Suomeen ja ihan ex-pressa keksii tämän!  Jos pedofiili on 40-vee mies, niin onkohan mamman sana enää valttia? Auttaako siinä YK julistukset? Entäs jos tekijä on kielteisen päätöksen saannut, tuodaanko mamma tänne ja sitten joskus lähetetään takaisin - jos huvittaa? Vai oliko tarkoitus, että kaikki tulijat saavat jäädä tänne ja tuoda vielä yhteisönsä Suomeen? Halonen sanoi, että mikään kulttuuri ei hyväksy esim raiskauksia. Ööh, juuri kuulimme oikeudessa kun raiskaaja vetosi kulttuurinsa ja sanoi, että hänen kulttuurissa se on sallittua- ilmeisesti kun nainen katsoo silmiin? Tai kulkee yksin? Tai ei ole hunnutettu?

Suonenjoellakin turvapaikkainfossa poliisi kehoitti katsomaan turvapaikkahakijoita silmiin ja hymyilemään ja nyt poliisi ohjeistaa, ettei saa katsoa silmiin ja hymyillä, koska se voikin tarkoittaa kyllä! Olen valmis kaikkeen, vaikka sanon ei ja tappelen vastaan?

Suomea markkinointiin himokkailla ja aina auliilla naisilla ja nyt siitä touhusta saa vankilaa, kuka vetää markkinointipuolen oikeuteen katteettomista lupauksista. Lähtömaissa on pakko olla hyvä informaatio Suomesta, koska hyvin harva tietäisi muuten Suomea sielläpäin.

Poistuuko karmeat rikokset tai loppuuko pahuus kun emme puhu niistä?

Ministeri Orpo vaati puhumattomuutta vaalikampanjan ajaksi, demarit kertoivat kaiken olevan persujen syytä. Vassarit ei hyväksy rasismia. Vihreät ovat huolissaan maahanmuuttajista. Keskustalainen pääministeri kutsui vuonna 2015 porukat tänne avaamalla kotinsa heille. Kotia ei tullut, mutta kutsu jäi voimaan. Nyt ihmetellään näitä vieraita oikeuslaitosta myöten!

Jotkut ovat uskaltaneet kertoa miten pöyristyneitä ovat. Missä on miekkarit, tukikonsertit - Peli (juuri se peli siellä pöksyissä...) poikki - Suomalaisten pikkutyttöjen suojelun takia. Kuka suojelee lapsia?

Onneksi on Perussuomalaiset ja onneksi olen jäsen. En kehtaisi katsoa lapsiani silmiin jos en yrittäisi suojella heitä parhaani mukaan!

Selvyyden vuoksi, kaikki tulijat eivät ole pahoja eikä tee pahoja, mutta se ei saa olla syy olla hiljaa! Pahantekijät pitää tuomita, myös omien joukossa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini