Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695287 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Ilmasto lämpiää!

Maanantai 24.12.2018 klo 14.45 - Pia Paa


Puhuttaisiinko ilmaston lämpiämisestä? Ai niin, lämpiäminen ei mene nyt läpi (pakkasta 20 astetta), siksi puhutaankin nyt muutoksesta. Ilmasto muuttuu. Siksipä Sinä, kyllä juuri Sinun suomalaisen, nyt on aika:

- olla matkustamatta, hyi Te Jouluna autolla ajavat- kehtaattekin ajella ihan turhaa jonnekin sukulaisiin tai mummolaan maalle. Kaasuautolla ei pääse yhtä pitkälle kuin sähköautolla- vain niillä saa ajella.  Kauheampia ihmisiä ovat lentokoneella lentävät! Muistakaa edes maksa ylimääräistä. En tiedä mihin omatunnon puhdistusraha laitetaan, mutta johonkin suomalaiset haluavat maksaa enempi lentämisestä. 

- Olla lämmittämästä kotianne, mökkiänne tai kyläpaikkaanne. Kaikista pahinta on saunan, uunin  tai takan lämmitys puilla. Puun poltosta vapautuu hiilidioksidia ja tulee pienhiukkasia. 

- Lämmittää saa vain sähköllä, joka tulee tuulimyllystä, aurinko- tai vesivoimasta. Tosin näin pakkasella ei tuule yhtään, aurinko näyttäytyy keskimäärin pari tuntia (aurinkokennot huurussa...) eikä vesikään virtaa jäiden takia kuten kesällä. Hiili- ja turvevoimalat ovat jo kiinni. Ydinvoimalankin osa haluaa sulkea. Joten, sori suomalaiset, nyt ei ole enää sähköä eikä valoa. Ei yhtään jouluvaloakaan sitten!

- Villasukkaa ja - pöksyt jalkaan. Ja reipasta hyppelyä kuusen ympärillä siellä kotona. Otsalamppu on hyvä.

-  Vaihtoehtona onkin ostaa sosnoborin hehkusähköä itänaapurista. Naapurimaasta ostettu sähkö ei olekaan niin pahaa kuin Suomessa tuotettu. Logiikka aukeaa vain paremmille ihmisille.

- Teollisuus onkin siirretty maihin jossa ilmastonmuutos ei haittaa. Monen työpaikka on jo hävinnyt. Mutta sehän hyvä asia kun ei ole työtä-ei tule työmatka-ajoa eikä ole rahaa tuhlaukseen. Rahaton ihminen on paras ilmastonmuutoksen kannalta.

Suomalainen saastuttaa ja rasittaa liikkuessaan ja asuessaan täällä, mutta jos joku muualta tullut pakolainen ja varsinkin jos hän ilmastopakolainen, niin tänne mahtuu. Laskelmien mukaan satoja tuhansia, He eivät rasita mitään. Logiikka aukeaa vain paremmille ihmisille.

Sehän on vain suomalaisten kunnia-asia pelastaa maailma! Ajatelkaa me tuotetaan 0,7% päästöistä ja me siis voidaan olla esimerkkinä muille!

Tosin muut maat taitaa nauraa paskasta naurua maalle, joka on on pimeä, kylmä ja jossa on pitkät välimatkat. Ja teollisuuskin on jo huomioinut ympäristöarvot. Ikävä tosiasia, mitä ei haluta tunnustaa on esim uuden sähköauton tekeminen on paljon saastuttavampi kuin olemassa olevalla dieselautolla ajaminen.

Ilmastonmuutosinnon lieve-ilmiönä häivyttetään jo tosiasioita. Ilmastonmuutos on totta, ilmasto ei ole koskaan ollut vakio. 

Onneksi Perussuomalaiset pitävät suomalaisten ihmisten ja yritysten puolia! Onneksi Perussuomalaiset kävelivät ulos suomalaisia kurittavasta sopimusneuvotteluista. Niissä oli lopputulos selvä, Sinä maksat! Keinot vielä epäselvät... 

Lämmintä Joulua!

Avainsanat: Ilmaston lämpiäminen, pakkanen, tuulivoima


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini