Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:210817 kpl

Pikakysely

Tuleeko talvi?

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Kakkaraa tuli....

Tiistai 12.3.2019 klo 9:23 - Pia P


Elämme outoja aikoja. Hallitus kaatui.

Ja mitä siitä seurasi: hallitus puolueet haukkuvat toisiaan ja yhdessä suunniteltua SoTea. Paria päivää aikaisemmin hallitus ja sen puolueet kehuivat toisiaan ja varsinkin SoTea. Nyt hallituspuolueet kehuvat vain omaa malliaan, joka on siis parempi kuin hallituksen malli. Jokainen hakea irtiottoa yhdessä sovitusta.

Eli kun hallitus tekee lakipaketteja, niin ne on oikeasti ihan paskoja, mutta silti niitä kehutaan julkisuudessa. Ja yritetään runnoa väkisin läpi- vaikka perustuslakia ja asiantuntijoita uhmaten.

Miten kansa voi luottaa enää hallituksen tai eduskunnan puheisiin, jos ne onkin yhtäkkiä valetta? 

Miksi sitä suunniteltua SoTea sitten niin kehuttiin - vaikka se olikin tekijöiden mielestä ihan paska? Siksi, että siinä keskusta olisi saanut vallan (maakuntauudistus samalla) ja kokoomus olisi saanut rahat suomalaisilta veronmaksajilta terveysjättien sijoittajille.

Kaatuneesta MaKusta ei kukaan - ei varsinkaan keskusta- halua puhua. Melkein onnistui... Mahtaa harmittaa, vuosikymmenien haave ihan hilkulla.

Hallitus erosi viikkoa ennen vaaliloman alkua. Viimeinen "työ" viikko eduskunnassa on juhlia ja tapaamisia eli ei olisi voinnut myöhempää erota. Kansanedustajilla on siis kuukauden palkallinen vaaliloma ennen eduskuntavaaleja, näin turvataan istuvien edustajien parempi menestys vaaleissa. - jos on ehdolla uudestaan.

Sipilä uhkasi vuosien varrella jo käynnistellä omistamansa lentokonetta kaksi kertaa ennen kuin istui virka-autonsa kyydissä presidentin luo. Keskustalaisissa on paljon hyviä kesäteatteri -esiintyjiä, Sipilä ei tarvitse näiden esitykseen jälkeen enää koe- esiintyä.... Mikäs näytelmä olisi sopiva? Kun Hunttilan Matti Suomen myi?

Mikäs tässä vallan ja rahan jaossa oli sinisten osa? Pitää hallitus pystyssä ja saada siitä palkaksi Soinille joku kiva lahjapaikka. Ei oo hääppöistä muille luvassa... 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini