Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313746 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Suomen EU puheenjohtajuus

Lauantai 19.10.2019 - Pia P


Suomessa eduskuntavaali voitti niukasti hyvin EU myönteinen ja integraatiota (liittovaltiota) ajava SDP. Ajatus, että Suomen EU puheenjohtajuus kaudella Suomea olisi edustanut hyvin EU kriittinen Ja löysenpää kauppaliittoa ajava Perussuomalaiset, oli monella ulkomaita myöten kauhea ajatus.

Vaalit voitti siis SDP ja pääministeriksi tuli Antti Rinne. Demareiden tankeroenglanti historia sai jatkajan ja  ööt ja ää sekä sanojen tenkkaaminen tuli ja tulee EU toimijoille tutuksi. Hyvä kielitaito ja sujuva englannin puhuminen on ilmeisen yliarvostettua demarien johdossa. No, myönnettäköön, että Suomen presidentti on samassa puhesarjassa. Voi myötähäpeä!

Suomen hallitus aloitti topakasti. EU tulee ajamaan vahvasti ilmaston muutoksen torjumista, oikeusvaltioperiaate pakotetaan EU tukirahaa pienentämällä joihinkin valtioihin ja toki rakas Afrikka näkyy ajetuissa asioissa - pakolaisia on pakko saada joka maahan pakolla (taakanjako -sopimus)  ja rahaa vastaavasti Afrikkaan. Suomi saikin on ihan meille keksityn oman Afrikan komissaarisalkun mamalle.

Mikäs on todellisuus? Unkari nauroi Suomelle oikeusvaltioasiassa ja muut maat ei ole Suomen kanssa samaa mieltä. Eli tukirahojen ei sidottu mihinkään Suomen vaatimaan asiaan. Zero points .

Taakanjakosopimus, edes väliaikainen, oli Suomen kunnianhimoinen hanke, sisäministeri kirjoitteli töllössä sopimuksia allekirjoitustilaisuudessa. Tosin Suomi ei ollut sopimus- kumppani. Vai oliko? Mutta ei kerrota suomalaisille. Mukana väliaikaista sopimusta oli allekirjoittamassa Italia, Saksa, Malta ja Ranska. Suomi ei halua, että Välimereen ei enää huku ihmisiä. Ajatus on absurdi, koska jos maksamalla salakuljettajille lainarahoilla tai suvun kaikilla rahoilla, millä tahansa kelluvalla vehkeellä pääset merelle, niin sinut ehkä pelastetaan Eurooppaan. Jossa käsitellään, oletko turvapaikansaava ja jos et ole niin ehkä muutaman vuoden päästä lennätetään alkupisteeseen. Eikös olisi järkevämpää palauttaa mereltä suoraan alkupisteeseen. Mutta kun Suomen hallitus haluaa heitä tänne paapottavaksi muutamaksi vuodeksi ja sitten 80% palautetaan. 

Mutta muut maat eivät halua väliaikaista eikä pysyvää taakanjakosopimusta. Eurooppa on saanut tarpeeksi. Ja miten joillekin ihkut voi ollakin taakkaa, jota pitää pakolla jakaa? Zero points taas Suomelle.

Ilmastoasiat ne vasta onkin Suomelle tärkeät, me ollaan esimerkkejä - me suomalaiset, joidean osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on 0,15%. Siis alle prosentti päästöistä. Siis vaikka me lopettaisin koko eläminen ja vaikka koko elämä Suomessa. Sillä ei olisi mitään merkitystä hiilidoiksiidituotannolle eikä maapallon lämpiämiselle.

Se, että lapsemme ei saa jatkossa maitoa ja mummot ovat ilman lihaa, ei ole mitään merkitystä. Paitsi henkilöille, jotka kokevat ylemmyyttä omassa elämässään. Kuten se helsinkiläinen päättäjä, joka itse juo maitoa, mutta vie se Helsingin joukkoruokailusta pois. Karseelta moraaliposeerausta!

Ilmasto muuttuu koko ajan, se on varma! Asumme täällä Suomessa entisten jäämassojen alla. Onneksi jääkausi suli ja me saamme asua täällä. Ja sitä muutosta ei voi estää sillä, ettemme tee Suomessa lapsia.

Nyt on taas pakolaiset tulossa! Turkki tuhoaa Syyriaa, joten kohta taaas pelastetaan syyrialaisia lapsiperheitä- taas. Tulijat ovatkin nuoria miehiä -taas. Kuvia suuri silmäisistä likaisista lapsista ja todellisuus onkin jotain muuta... Koko Eurooppa on kyyninen. Ja EU hihkuu kun pelastamme maailmaa. Suomen hallitus etunenässä. Onneksi muutama pelastettavaksi oli ja on joukossa.

ps. Tiedättehän mistä tankero englanti tuli? Aikoinaan ulkoministeri Karjalainen oli ulkomaan reissulla. Maastossa oli lappu "All animals are dangerous!", johon herra oli tuumannut: "jaaha, eläimet ovat tankeroita!"


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini