Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313742 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Tänne vaan...

Sunnuntai 3.11.2019 - Pia P


"Hirveän tärkeää maahanmuuttoa" on jo kokeillut moni kunta... ottaneet turvapaikanhakijoita, oleskeluluvan saaneita, kiintiöpakolaisia... on hanketyöntekijään ja paapomisrinkejä. Ja mikä on lopputulos?
Vantaan, Espoon ja Helsingin väkimäärä kasvaa...

Keskustan uusi puheenjohtaja kertoo keskustan tärkeimmät asiat... Afrikka ja muu maalaiset Suomeen. Suomen maalaiset ei ole enää mitään. Tosin sellainen maahanmuutto, mitä keskusta ajaa ei tuo asukkaita maaseudulle eikä työntekijöitä yrityksiin.

Suomen sosiaaliturva on niin hyvä ja siihen pääsee niin nopeasti sisälle, että hidasälyisempikin  lopettaa nopeasti matalapalkka-alalla työskentelyn. Miksi käydä töissä kun saman saa kotona olosta? Siihen pisteeseen asti yhteiskunta on maksanut palkan lisäksi asumistukea ja toimeentulotukea - samalla tavalla kuin suomalaiselle työntekijälle. Tämä on suoraan tukea työnantajille. Kun näitä työssä käyviä eli pätkätekijöitä on tarpeeksi, ei kukaan saa jatkossakaan palkkaa, jolla elää Suomessa. Riittävällä työttömien määrällä ja vapauttamalla Suomeen tulon "töihin" taataan, ettei palkkoja tarvitse nostaa.

Juuri valmistunut tutkimus sen kertoo- turha tänne rahdata ihmisiä muista maista kun suomalaiset yritykset ei halua palkata heitä. Syystä tai toisesta. 

Keskustan logiikalla maaseutu edelleen tyhjenee. Kaikki kunnat missä keskusta on isoin puolue eli on vallassa on muuttotappio kuntia... Eikös ole outo juttu? Luulisi, että juuri ne kunnat saisi asumisen ja työpaikka- asiat kuntoon. Keskustan ylivallasta on lopetettu koulutuskuntayhtymien alueelliset toimipisteet. Juuri ne missä opeteltiin hitsaamaan ja metallitöihin. Ja juuri niitä ammatti-ihmisiä kaivataan pitkin maakuntia. 

Sinä suomalainen ja jo Suomessa asuva et siis ole keskustan mielestä ratkaisija vaan ne tulevat ulkomailta!

Miksi me emme houkuttelisi lapsiperheitä Suomen kaupunkilähiöistä maaseutukaupunkeihin ja - kuntiin? Isä oppisopimuksella lähihoitajaksi vanhushoivaan ja äiti muuntokoulutuksella hitsaajaksi! Lapset kouluun. On tilaa, on halpa elää ja on harrastusmahdollisuuksia. Vapaita asuntojakin löytyy. Elämisen taso nousee varmasti.

Perhe osaa suomalaiset aakkoset, suomen kieltä sekä lukea ja kirjoittaa. Mikä kustannussäästö!

Syntyvyyden nostamiseksi on turha avata rajoja. Sekin peruste oli vuonna 2015 olemassa -28 000 miehen on vaikea lisääntyä keskenään. 

Suomessa on vapaus asua missä vaan ja siksi Vantaa, Espoo ja Helsinki rakentaa koko ajan lisää asuntoja. Ja siksi asumistukimenot kasvavat koko ajan. Ja siksi keskustan kannatus laskee edelleen.

ja siksi keskusta lähtee hallituksesta ennen kauden loppua! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini