Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:446691 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Roketepassi

Tiistai 13.4.2021 klo 11:04 - Pia P


EU: n yksi periaate ja peruste sen olemassa oloon on vapaa liikkuvuus. Kauniina ajatuksena on, että ihmiset ja tavarat sekä tieto liikkuu vapaasti -ilman maiden rajoja - , ilma tarkastuksia.

No reaalielämässä vain rikolliset, paperittomat ihmiset, varastettu tavara, huumeet, ihmiskaupan uhrit jne on saaneet kulkea vapaasti ja muiden ns taviskansa esittää henkkareita ja todistuksia maiden rajoilla. Suomalainen ei päässyt Finnairin lentokoneeseen Brysselin kentällä kun ei ollut passia (jäi turvatarkastukseen).

Vapaa liikkuvuus ja mitä sitten keksitään: rokotepassi eli todiste otetusta korona rokotteesta. Ajatelkaa, ihan itse haluamme säädellä kulkua ja tehdä itse todiste- lippulappusia, vielä kun tietäisi millä tasolla. Osa haaveilee, ettei ruokakauppaan pääse ilman todistusta ja osan mielestä se koska vaan rajojen ylittämisen tilanteita.

Sama lentovero, EU ei saa sovittua sellaista, niin kyllä suomalaiset ossoo ja tekköö. Lipun hinta nousee huomattavasti kun osa lipun hinnasta laitetaan ilmastorahastoon. Onko se luukku ilmakehässsä vai pohjaton kaivo ihmisten keskelle?

korona - rokotepiikki ei estä sairastumista, se ei estä viruksen levittämästä ja se ei ole kertapiikki. Ja tälläistä halutaa todistella ruokakaupan jonossa?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini