Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:693196 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Luottamuspaikkojen jako...

Tiistai 4.12.2012 klo 15.01 - Pia P


Suonenjoella luottamuspaikkajakoneuvottelut ovat käynnistyneet. Neuvottelut on käyty ja käydäänkin hyvässä hengessä.

Äänestäjien tahtoa ei olla menty muuttamaan vaaliliitoilla eikä edes teknisillä vaaliliitoilla.

Jolillakin paikkakunilla tekniset liitot ovat olleet tarpeen, että saatu luottamuspaikkajako vastamaan enemmän vaalitulosta. Joillakin paikkakunnilla on menty vaaliliittoon, koska halutaan enempi tai halutaan, ettei joku puolue saa mitä kuuluisi. Usko äänestämiseen saattaa horjua jos äänestää x -puoluetta ja se hyödynnyttääkin ihan erilaidalla olevaa y -puoluetta paikkajaossa tai y- puolueen edustaja saa sillä lisäpaikan hallitukseen.

En usko, että sellaisella alulla alkaa hyvä yhteistyö. Äänestäjien tahto ja oman paikkakunnan etu ovat tärkeintä.

Kerron suoraan, etten ole ollut ikinä tälläisissä neuvotteluissa mukana. Kerron senkin, että helppoa on ollut. Meillä on laki- ja säädöspykälät mitä noudatetaan ja minkä mukaan mennään. Kuntalaki onkin tullut tutuksi iltalukemisena. Uskon, että lukemisesta on hyötyä jatkossakin lautakuntatyöskentelyssä.

Vaalikampanjan aikana sanoin, että Perussuomalaiset ovat oppimishaluisia ja - kykyisiä sekä yhteistyöhalusia ja -kykyisiä. Olen edelleen sanojeni takana.

Meillä kaikki on halunut mukaan polittikkaan ja ovat erittäin innokkaita lautakunta yms työskentelyyn. Se on hienoa, että olemme tosissammme tässä mukana, eikä vain kokouspalkkioita keräämässä. Meillä ei tule olemaan yhtään mykkää eikä toisaalta yhtää "mölisevää" edustajaa luottamustoimissa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini