Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:696173 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Voi äänestäjä parkaa...

Perjantai 17.5.2013 - Pia P


Eduskuntavaalikampanjoinnissa SDP vastusti tukipaketteja. Hallituksen pääsyn jälkeen piti keksiä selitys ja keino miten peitellään takinkääntö rahanmättötalkoissa EU:n kriisimaille.

Markkinointiin täti tiukan vakuustakuus -oikein valokuvattuna - Suomen kansalle. Tällä teemalla SDP selvisi kuntavaaleissa, mutta eipä selviäisi enään.

Kriismaiden tapahtumat ovat menneet kuten on etukäteen kerrottu. Miten ne voivat olla yllättäviä jos niistä on ollut tietoa jo hommaan lähtiessä. Nyt julkistetut vakuustakuus paperit kertoivat Suomen polittikan tasosta. Äänestäjiä huijataan uskomaan kirjeen, jossa ei sanallakaan ole vakuuksista, olevan vakuuspaperi. Vakuudetkin ovat Suomen antamia omia rahoja, jonka korkotuotto on vakuus. Siis ehkä oleva-tuleva korkotuotto ja sen saa 30 vuoden päästä.

Onko äänestäjällä kuluttajasuojaa? Vieläkö tekee mieli äänestää puolueideologiaa, joka ei itse noudata aatteitaan.

Voi äänestäjä parka!

SDP:stä onkin paljon siirtynyt tavallisia suomalaisia duunareita Perussuomalaisiin.

Poliittisen kähminnän aika on ohi!

Perussuomalaisia ei todellakaan naurata kriisimaiden ihmisten kohtalo. Näissä talkoissa ei ole pelastettu ihmisiä vaan sijoittajia ja pankkeja.

Sääli ihmistä EU:n omaisuuden ja rahan jakotalkoissa!

Suomessakin ovat monet joutuneet työttömäksi, rahavaikeuksiin tai jääneet kodittomaksi, vaikka olemme pelasteneet Euroa. Euron talkoiden takia meillä säästetään kouluissa, terveydenhuollossa ja tiestössä. Kaipa se hevosaika palaa Suomeen soratieden myötä.

Ei paljoa naurata!

Suomen säästätalkoot vaikuttavat voimakkaasti kunnissa. Valtio leikkaa kuntien valtionosuuksia rankalla kädellä. Rahan puute pakottaa kuntien pakkoliitoksiin, jossa kenelläkään ei ole kivaa.

Kuntaparat!

Ensi viikolla pitää palata Suonenjoen tasolle, on valtuuston aika!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini