Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:704343 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

twiitti ja hymyä...

Sunnuntai 26.5.2013 klo 17.49 - Pia P


Herra Eurooppa on 80 hengen joukon kanssa yksityiskoneella kauppa- ja kehitysapureissulla Afrikassa. Twiitti ja kuvasarja on jatkuva. Tulipa hänen mainostettua lumiaa linnan juhlissa. Suurimman osan mielestä oli junttimaista kännykuvia räpsiä Suomen juhlavimmassa tapahtumassa, kun pukuohjeissa on rannkellokin kielletty.

Mutta itse asiaan... vierailu maanosa on köyhä ja realistisestikin ajateltuna kauppasuhteet, jossa Suomi saa maksun ovat ja tulevat olemaan harvinaisia. Onneksi matkassa oli rouva kehitysmaa ja avun jakaja, joka voi omasta budjetista maksaa Suomen kaupat. Tai antaa muuten leopardihattuisille johtajille rahaa. Valvonta on olematonta. Ja tätä on jatkunut vuosikymmeniä. Jopa projekteihin osallistuneet ovat sanoneet, että on järjetöntä tukea tekemättömyyttä.

Kiinalaiset osaavat kaupan. ja saavat rahallisen hyödyn. Ympäristö ja paikalliset vaan joskus kärsivät... Jotenkin kuulostaa tutulta?

Suomi ja Suomen maan rikkaudet! Suomi on muiden maiden silmissä  Euroopan Kongo. Ulkomaiset firmat kaivavat ja rikastuvat kaivoksilla. Suomen pohjavesi myydään ulkomaisille sijoittajafirmoille. Kunnat tällä hetkellä kilpailevat kuka kerkiää nopeimmin yhtiöittää vesilaitoksensa. Lakia muutetaan kohta, että muutkin kuin kunnat saavat omistaa kuntien vesilaitokset. Tervetuloa Suomen vesimarkkinoille, esim. Nestle. Ihan itse me haluamme, että puhtaasta vedestä tulee ylellisyysasia hinnan ansioista.

Talvivaara saa ympäriministeri (vihr) erityisluvalla jatkaa saastuttamista. Valtio tuli maksajaksi kun yhtiö on imetty kuiviin osakkeenomistajien hyödyksi. Uraanilupaa oli myöntämässä keskustalainen ministeri, jonka perhe yllättäen rikastui yhdessä yössä osakesalkun ansiosta.

Herra Eurooppa, tervetuloa tutustumaan Suomeen!

Aloitetaan ruoka-apujonoista.

Tiemme kuoppasia...Katumaasturi ja jossain paikoissa hevoskärryt olisivat parhain kulkuvälinen.

Voin järjestää elämyksellisen yön maaseudulla... Susia ei tarvits pelkää..

Matkalla voimme tutustua vapaan liikkuvuuden -ah, niin ihana elämys- kiertolaisten järjestämästä kerjuu, ryöstö ja leirintäalue (pysähdys) aluesotkumus.

Suomen lapsia on sijoitettu 17 000 omien perheiden ulkopuolille. Voisimme pohtia, miksi Suomessa on nälkää, kurjuutta ja masentuneisuutta?

Tutustutaan homekouluihin ja -päiväkoteihin. 

Twiitti helpottaa varmaankin ihmistä, joka on saanut potkut töistä kun  työpaikka on siirretty ulkomaille voiton maksimoinnin takia.

Elämisen kalleus ajaa perheet rikki ja jopa epätoivoisiin ratkaisuihin.

Helpottaako kuvan otto vai pitäiskö olla Suomeen rahaa?

Jospa hallitus kiinnostuisi Suomen ongelmista?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini