Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:713245 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

puolivälierä

Perjantai 31.5.2013 - pia p


Keskiviikko iltana tuli Kataisen hallituksen välitodistus -ohjelma. Puolueen puheenjohtajat keskustelivat, eräät huusivat ja haukkuivat toisia. Voiko oman puolueen heikko kannatus olla toisten syytä? Jopa niin, että voi haukkua suurenpaa puoluetta?

Olisin toivonut keskustelun avajaiseksi vaalilupaukset. Ennen eduskuntavaalia oli monen näköistä ohjelmaa, joissa annettiin lupauksia. Ne olisi voinut katsoa muistin virkistämiseksi läpi. Keskustelu olisi ollut erilaista...

Kokoomus ja Perussuomaiset ovat pitäneet vaalilupaukset. Kokoomuksen kieliosasto RKP ja puisto-osasto vihreät pitävät kokoomuksen lupaukset.  Vihreät jopa ummistavat silmät rahan takia Talvivaaran käsittämättömän ympäristörikoksesta. Perussuomalaiset ja vasenryhmä eivät ole hyväksynyt yhtään tukipakettia.

Viime aikoina valtionvarainministeri on kertonut, ettei kukaan voinut arvata, että Euron kriisi voi kestää näin kauan. Siis täh? Ymmärrän, että politiikko valehtelee pokkana, mutta jos uskotaan oikeasti näin... Todella pelottava ajatus, ettei osata ajatella tulevaisuutta.

Näin Iisveden sorapihan perältä kerron Jutta sinulle tosiasian: Tämä euron kriisi jatkuu vielä monta vuotta. Suomi maksaa ja Suomen yhteiskunta tulee romahtamaan - nyt jo 50 miljardin tukipaketin takia. Et voi sanoa, ettet tienyt. Pitääpä lähettää sähköpostia... Eri asia uskooko : )

Suomessa on jo tiukat ajat ja kohta oikeasti romahtaa. Kai se on ostettava kuokkka ja kirves. Oma kotipossu ja pari kanaa...  Fennovegaaninen ruokavalio olisi edullisin. Ruokaskandaalit ainakin ajavat tähän suuntaa. Tietkin alkavat olla niin huonossa kunnossa, että hevonen ja kärri olisi paras kulkuväline. Meitä Perussuomalaisia syytetään paluusta entiseen... Hallitus ajaa meidät ihan itse siihen. Rahan puute sen tekee.

Suomalainen on sitkeä, kyllä me pärjätään. Kermapepuille voi tulla nälkä ja vilu.

Toivottavasti pidämme heikommista huolen!

ps. keskusta: jätevesi- kakan umpioimispakko -laki, Talvivaaran aloitus, maakuntien täysin kannattomat yritystuet (sulle ja osa mulle -tyyliin), Kreikka 1 hyväksyminen, keskustalaiset allekirjoittivat eu:n liittymisen, Olli Rehn, rikostuomiot kähminnästä ja rahasotkuista. keskustalaiset hyväksyivät eu:ssa Suomen maataloustuen leikkaamisen, vaikka täällä julmistellaan sille. Ja kuka puolue nyt ajaa henkilöpalvontaa -jos Sipilä on hyvä, niin ei se tee loppuja keskustalaisia parhaaksi...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini