Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:712952 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Takuuista vielä...

Perjantai 7.6.2013 klo 12.22 - pia p


Viisi kysymystä:

1. Saiko Suomi 100% takuut maksamistaan Kreikka 1 jälkeisistä tukipaketeista kuten luvattiin?

Tukipaketteja on jaettu myös muualle kuin Kreikkaan.

2. Talletustilillä on rahaa reilu 900 miljoonaa euroa. Mistä nämä rahat ovat tulleet ja ovatko ne Suomen käyteetävissä nyt?

Maksettu määrä suhteessa sulkutilillä olevat. Ettei nyt kehuta oma maksamilla rahoilla. joita ei saada edes Suomen käyttöön.

3. Paljon oikeasti ovat takuut-vakuut yms vastuut? Kaikki tietävät, että jos takaat, niin voit joutua myös sen maksamaan. Plus korot ja kulut.

Mikäs luku meidän piti muistaa...

4. Miksi muille maille ei kelvannut takuut, miksi muut maat naureskelivat jo silloin Suomen saamille takuille ja miksi ne piti salata?

5. Onko tämä Suomen sisäpolitiikkaa eikä Suomen työpaikkojen turvaamista. Monta työpaikkaa turvattiin näillä  miljardeilla Suomessa?

Plus yksi. Uskotteko oikeasti, ettei kreikan lainoja leikata ja siten menetetä teoreettista mahdollisuutta takuurahoista?

Ja sitten arkeen...

Kesälomat alkoi koululaisilla. Alaluokkalaisten vanhemmilla on hätä miten piiperöt pärjäävät yksin kotona ja nuorten vanhemmilla on hätä mitä nyt keksii kaveriporukalla kotona.

Päiväkoti-ikäisiä riiepotellaan varahoidosta toiseen vieraiden hoitajien luokse.

Koko Suomi pysähtyy kun osa on lomilla ja mikään tieto/asia kulje eteenpäin tai sitä ei käsitellä.

Ja kaikkiin mokiin löytyy syyllinen... Kesäapulainen tai sijainen. Syy ei ole sijaisen vaan työhön perehdyttämisessä. Pitäkää huoli työnantajat, että kesätyöntekijöitä opastetaan riittävästä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini