Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:710597 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Mennään bussilla...

Perjantai 23.8.2013 - Pia P


Keskustan puheenjohtaja kävi Suonenjoella polkupyöräretkellä. Kampanjan tarkoitus oli näyttää miten hyvässä kunnossa puheenjohtaja on saatuaan vakavan veritulpan. Tiputuksesta fillarin selkään- vain keskustan teräsihmiset pystyy tähän-. No totuus on se, että pitkät siirtymät kuljetaan bussilla ja torille kurvataan ja lähdetään fillarilla. Oulusta on matkaa Helsinkiin, jopa autolla istuen, saatikka pyörällä.

Keskustan touhu on muutenkin vähän silmänlumetta. Oltiin ensin tukemassa Kreikkaan ja nyt ei. Tällä hetkellä oppositiossa vastutetaan kriisiapuja. Paitsi oma mies Rehn, josta pitäisi tulla keskustan ääniharava EU- vaaleihin. Kokenut ja osaava mies, joka pitää Euroopan puolia. Hetkinen, eikös nämä pitänyt olla ihmisiä, jotka pitävät Suomen puolia siellä ytimissä?

Harvalta puolueelta löytyy sekäettä -vaihtoehdot vaaleihin. Mielenkiintoinen tilanne jos on rinnakkain Väyrynen ja Rehn.

Keskustan raha-asioita setvitään taas poliisin voimin. Puolueen rahan tarvis on niin suuri, että siinä unohtuu keräyslait yms. pikkuseikat. Tuomiot kertovat, että rahahommat muutenkin vähäepäselviä keskustan edustajille.

Nyt Sipilä ja Katainen (kok) ovat lyöneet kättä päälle sopimuksen. Seuraavaa hallitusta varten. Samaa lumetouhua on siis jatkossakin tiedossa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini