Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:701858 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Hyviä asioita....

Sunnuntai 26.1.2014 klo 19.20 - Pia P


Ajattelin, että tällä kertaa kirjoitan hyviä asioita ja juttuja.

Meinaspa ensin tulla lyhyt juttu : ) Mutta onhan tässä oikeasti hyviä asioita... Nyt on talvi, ulkona pakkanen ja sisällä lämmintä. Pakkaskausi tekee luonnolle hyvää.

Mutta tästä se ajatus lähtee--- Miksi Suomessa lämmitetään niin paljon tuonti- eli ostoenergialla? Meillä on metsät täynnä omaa, puhdasta, meille halpaa ja työllistävää energian lähdettä - puuta ja risua!

Ja miksi meille suomalaisille sähkö ja lämpö on niin kallista? Miksi meidän energian hinnalla säännöstellään sen käyttöä? Meillä tarvitaan sähköä ja lämpöä -meillä on kylmä, pitkä ja pimeä talvi. Helppoahan se olisi energiaa säästää, jos nyt olisi + 18 astetta, niinkuin Välimerellä.

Paljon se mökin mummoa lämmittää, että tässä nyt estetään ilmaston lämpiämistä, ulkona - 25 ja sisällä + 10 - istuessaan pimeässä kun ei ole rahaa sähkönkäyttöön.

Hyvä asia on se, että on kahdet vaalit tulossa- Ja huono asia siihen, että toisten haukkuminen on alkanut. Jospa hoidettaisiin oma tontti ja kunnioitetaan toisia? Ihmisisillä on oikeus mielipiteisiin, liittyä laillisiin ryhmiin ja puolueisiin sekä jopa äänestää oman maun mukaisia ehdokkaita. Ja ne ketkä menee läpi, niin hyvä heille ja sitä kunnioitetaan.

Hyvä asia on sekin, että ihmiset ehkä alkavat ajatella ketä oikeasti äänestävät jatkossa- Se, jonka kaltainen haluaisi olla niin ei ole itselle välttämättä paras vaihtoehto. Rikkaille paras vaihtoehto ei aja keskiluokalle tai köyhälle sopivia ratkaisuja. Rikas ei ole sama asia kuin asuntovelallinen.

Hyvä asia on, että Kevättä kohden mennään. Päivät pitenevät ja voi ulkoilla. Toivottavasti kaikki, ketkä haluavat mennä ulos, niin pääsevät sinne. Eli siitä päästään vanhusten huoltoon ja hoivaan. Onhan meillä varaa hoitaa omamme? Vai missä meidän rahat on? Mikä on tärkeämpi  kuin ihmisarvoinen vanhuus? Saksan pankkien omistajien tukeminen?

Oikein hyvää päivää kaikille! Tai edes joku hyvä asia päiväänne : )


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini