Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695260 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Kohti Oulua...

Perjantai 2.5.2014 klo 8.17 - Pia P


Lähden monesti viikonloppuisin reissuun niin, että perhe jää nukkumaan. Unituhina kuuluu peiton alta ja itse yritän hipsutella hiljaa ulos. Auto on pakattu edellisiltana.

Autossa on aluksi kylmä ja ajatus lämpöisestä peitosta houkuttaa... kilometri toisensa jälkeen matka taittuu ja sitten ollaankin perillä - jossain päin neljää maakuntaa työalueellani.

Päivä torilla menee nopeasti, ihmiset on hyvällä tuulella ja tulee paljon kehuja siitä, että että olemme olleet oikeassa ja siitä, ettemme antaneet periksi ministerin pestihoukutukselle ja siten rikkoneet vaalilupaukset.

Vasemmisto löysi selkärankansa pään ja pepun välistä kolmen vuoden etsimisen ja "muutaman" kisamatkan jälkeen. nyt on hyvä haukkua omia hallitusajan päätöksiä - kannattaisi varmaan selvitellä mitä kerkisi jo hyväksyä. Onhan se vähän noloa sanoa ensin kyllä ja sitten haukkua se toisessa rivissä seisoessa. No ainakin minusta.

Torille pitää olla yleensä mukana teltta, pöydät ja muut tykötarpeet, joskus grilli tai kahvinkeitin. Auto on rutiinilla pakattu täyteen. Autossani on jopa 10 litraa vettä matkassa - mehuun tai kahviin.

Nyt siis kohta matkalla Ouluun. Siellä puolueneuvoston kokous 3.-4.5, paljon tuttuja, kavereita ja ihmisiä, joihin vielä tutustuu. Vuosien puoluejäsenyyden varrella on tullut paljon kavereita- ihmisiä, joiden seurassa viihtyy. Hieno kokous tulossa!

Nyt pääsee lähtemään matkaan niin, että voi pusutella hereillä olevat lapset ja ottaa matkalaukun käteen. Eikä muuta.

Maanantai aamuna lähden taas tarmoa puhkuen Pohjois-Karjala kierrokselle. Eu - vaalipäivä lähestyy, tahti kiihtyy ja hymyissä suin mennään. Onhan porukka upea ja työ hauskaa : )

Hyvää viikonloppua!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini