Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:703525 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

pörinää tiedossa...

Perjantai 29.8.2014 - Pia P


Olin kaksi päivää itä - ja Pohjois- Suomen maakuntaliittojen huippukokouksessa Kajaanissa. Paljon tärkeää asiaa ja paljon uutta tietoa. Ja varsinkin tietoa siitä, että levällään ovat asiat siis Sote -ratkaisu, hallitus ja Suomen talous.

Suomessa on heikko hallitus, siksi virkamiehet pystyvät valtaamaan itselleen uusia toimialoja, järjestelevät päätöksen tekoa uudelle mallille - siis itselleen ja kavereille töitä.

Hallintohimmelit lisäävät kovapalkkaisia työntekijäitä yläpäähän ja vähentävät tekeviä käsiä.

Suomen hallitus ottaa velkaa koko ajan, vaikka hallitusohjelmassa oli sopimus velanottamisen taittamisesta. Syömme ja elämme lapsiemme rahoilla. He maksaavat aikanaan meidän kyvyttömyyden tehdä päätöksiä. He maksavat siitä, että haluamme kaikille kaikkea hyvää, tinkimättä mistään.

Koko hallitus tähtää seuraaviin vaaleihin. Toiminta ja päätöksenteko ovat pelkkää vaalimainontaa. Ja osa suomalaisista uskoo siihen ja haluavat äänestää näitä naminami - ihmisiä. Missä on vastuunkanto ja kyky tehdä päätöksiä?

Tässäpä katsaus tämän hetken hallituspolitiikkaan:

Politiikka ja vaalilupaukset  on niin makeaa ennen vaaleja, että ampiaisetkin pörrää sokerihumalassa hallituksen ympärillä. Vaalien jälkeen on vain raatokärpäset innoissaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini