Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:703645 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Savo- Karjalan Perussuomalaiset ehdokkaat

Maanantai 16.3.2015 - Pia P


Perussuomalaisten kansanedustaja Maria Lohela kirjoitti blokiinsa hyviä asioita kansanedustaja -kumppaneistaan vaalikauden lopuksi. Hieno asia, maailma tarvitsee positiivistä katsontakantaa. Aina voi sanoa kaikista ihmisistä ja asioista jotain hyvää.

Otan suoraan kopin ilmasta ja näin ennen vaaleja kerron Teille oman mielipiteeni, hyviä asioita Perussuomalaisten Savo- Karjalan ehdokkaista muutamalla sanalla.

Antikainen Sanna

Sanna on outokumpulainen nuori, äiti ja lähihoitaja. Tomera asioidenhoitaja. Pitkän linjan Perussuomalainen nuoresta iästä huolimatta.

Bogdanoff Eero

Eero on asiamies, rauhallinen ja luotettava palomies Joensuusta. Eero jutustelee rauhallisesti ja hoitaa rautaisella tyylillä asiat kohdilleen.

Gröhn Marja-Leena

Iloinen ja osaava PerusNainen Liperistä. Eteenpäin pyrkivä ja järkevä. Fanit ympärillä laulutaidon ja politiikan saralta.

Kaunisaho Ari

Kelpomies Keiteleeltä sai Pohjois-Savon piirin jäsenäänestyksessä toiseksi eniten ääniä -eikä ihme. Pidetty ja rauhallinen asiapitoisia pohdiskeluja esittävä mies. Ari on pitkänlinjan Perussuomalainen, joka tietää asiat ja silti kunnioittaa ja luottaa toistenkin kykyyn hoitaa asiat. Kaikille kannustava ja yhteistyökykyinen.

Kivelä Kimmo

Kansanedusta ja rovasti Kimmo on Vehmersalmesta Kuopiosta. Kimmon kanssa istumme sopuisasti vierekkäin Pohjois-Savon maakuntahallituksessa. Kimmo on monen asian ja alan asiantuntija. Osaa pitää hyvän kannustuspuheen- joka kuuluu kauas. Saa paljon kunnioitusta maakunnissa. Osaa jutella tavisten ja "herrojen" kanssa.

Kokko Osmo

Kansanedustaja ja yrittäjä Osmo on Joensuusta. Pitkän linjan Perussuomalainen. Ryhdikäs ja arvostettu poliitikko. Osmo tietää kokemuksesta paljon yrittäjäasioista.

Kolehmainen Jani

No Janihan on putkimies Pöljältä. Vaalikentillä EU -vaaleista tutuksi tullut konkari . Jani on jämpti ja rehellinen Perussuomalainen. Hyvin pidetty ja puhelias - tulee kaikkien kanssa juttuun. 

Kulin Sirpa

Sirpa on kuopiolainen konkaripoliitikko. Asiallinen ja todella asioihin paneutuva. Tietää mistä puhuu ja tekee mitä lupaa.

Kulmala Kari

Rääkkyläinen poliisi Kari on asiallinen  ja osaava mies. Hyvin kohtelias ja turvallinen. Viime kauden varakansanedustaja ei tarvitse hankkia arvovaltaa ja uskottavuutta tehtäviinsä, koska hän on jo sellainen.

Kyyrö Jarmo

Vahva metallimies Vieremältä. Se on hyvä luonnehdinta Jarmosta. Vahva myös henkisesti. Jarmo on isä ja aviomies. Jarmo on rehellinen ja pitää lupauksensa. 

Mikkonen Marjaana

Määrätietoinen Marjaana asuu nykyisin Kuopiossa. Marjaanalla on monta rautaa yhtäaikaa tulessa, työn ja harrastusten parissa. 

Oinonen Pentti

Peruspena on Suomen tunnetuin Pentti. Pentti pitää kantansa ja uskaltaa olla eri mieltä ja seisoo ryhdikkäästi oman asiansa kanssa. Syrjäseutujen puolustaminen, metsästys  ja maanpuolustus on Pentille sydämen asioita. Äänimäärät ja kaksi läpimenoa eduskuntaa kertoo, että asiat ovat monelle muullekin tärkeitä. Pentti asuu nykyisin Kuopiossa.

Paananen Pasi

Rauhallinen ja asiallinen Pasi asuu Varkaudessa. Monessakin asiassa se kuuluisa järjen ääni. Pasi tietää ja osaa asiat. Hän saa reuhakkeetkin ruotuun asiapitoisesti. Ahkera ja paikalla oleva luottamushenkilö politiikassa.

Reijonen Minna

Minna asuu Nilsiässä, Kuopioon liittyneessä kunnassa. Minna on luotettava ja asiallinen. Hyvin pidetty ja ystävällinen ihminen. Ahkera ja iloinen puurtaja. Vaalimenestyjä erilaisissa vaaleissa. Minna oli Pohjois-Savon piirin ehdokasvalinnoissa jäsenäänestyksen ykkönen.

Saastamoinen Esko

Lieksalainen Esko on alueensa tunnetuin Perussuomalainen. Rauhallinen suomalainen mies. Pitää oman kantansa ja eikä turhia hötkyile.

Wihonen Jussi

Joensuulainen kauppias  Jussi on ahkera, vaatimaton ja monessa mukana oleva mies. Hänellä on vahvat tukijoukot mukana näkyvästi.

On ilo ja kunnia olla näin hienojen ehdokaiden vaalipäällikkönä! 

Muokattu 16.3.2015 13.17: Korjattu jäsenäänestyksen tulokset oikein.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini