Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695334 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Vappupuheeni -Suonenjoen tori

Perjantai 1.5.2015 - Pia P


Arvoisa juhlakansa ja vapaapäivän ansainneet tai töissä olevat työn sankarit sekä muut läsnäolijat,

Kiitän puheenvuorosta, onhan kohtuullista, että Suomen suurin työväenpuolue - Perussuomalaiset-saa lopettaa puhekimaran.

Perussuomalaisia äänesti viime eduskuntavaalista työntekijät, työttömät ja eläkeläiset -naiset ja miehet-  Läpileikkaus Suomen kansasta. Olemme Suomen toiseksi suurin puolue eduskunnassa..

Perussuomalaiset on keskellä oleva kansan puolue, joka kerää molemmista puolilta ne hyvät asia.  

Perussuomalaiset ajavat Suomen ja suomalaisten asiaa. Perussuomalaiset haluavat, että lapsilla ja lapsenlapsillamme olisi Suomi, jossa voi elää ja asua. Me emme saa tuhlata luontovaroja tai rahaa tai ottaa velkaa tulevien polvien maksettavaksi.

Sama koskee myös Suonenjokea. Joku tekee joka tapauksessa sopeuttamispäätökset. Joko me Suonenjoen valtuutetut, jotka tunnemme oman kaupungin tai sitten leikkaukset ja lopettamiset tekevät muut- virkamiehet tai toisen kaupungin päättäjät.

Tehkäämme vastuullista politiikkaa ja olkaamme vastuullisia päättäjiä.. Tehkäämme avointa ja tasapuolista politiikkaa. Lapset ja vanhukset eivät voi olla ainoa säästökohde vuodesta toiseen.

Demokratia on ilmaista. Äänestäminen on ilmaista. Osallistukaa polittiikkaan ja päätöksen tekoon. Tulkaa valtuuston kokouksiin.

Tehdään yhdessä hyvä, tasa-arvoinen ja turvallinen Suonenjoki ja Suomi.

Pidemmittä jorinoitta, kiitos vapputorin järjestäjille ja osallistujille.

Hauskaa ja turvallista Vappua kaikille, kiitos!




Kommentit

22.5.2015 11.15  Jani F

nyt vasta lukaisin puheesi, kuului hivenen huonosti torilla, hyvä puhe, ja oivasti mainittu että joko paikalliset tekee tai joku muu tekee päätökset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini