Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:701491 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Viinatarjoilusta vielä....

Sunnuntai 16.8.2015 - Pia P


Suonenjoen kaupunginhallitus otti kantaa valtuustoaloitteeseen, jossa pyydettiin lopettaa kaupungin maksama alkoholitarjoilu.

Kaupunginhallituksen kanta oli pöytäkirjan mukaan, ettei ole aihetta muutoksiin. Sain viestinä kokouksesta, että on niin vähäistä, ettei ole merkitystä.

No, jotain vaikutusta on ollut. Ilmeisesti johonkin koskee syvälle kun sain kuulla olevani paskamaha - " ei pidä puuttua viinanjuontiin, varsinkin kun on tuollainen paskamaha." En viitsinyt pyytää kirjausta siitä pöytäkirjaan kun ei liittynyt käsiteltävään asiaan.

Nyt kuulin, että kaupunginedustusmenot alkoholista on ollut viime vuonna noin 700 euroa. Summa sisältää yrittäjille ostettavat joululahja -pullot. Äkkiseltään ei kuullosta paljolta, mutta hetkinen -ketäs nämä suonenjokelaiset yrittäjät tai muut henkilöt ovat, jolle kaupunki ostaa viinapulloja joululahjaksi?

Viina lahjana ja varsinkin kaupungin lahjana on hyvin outo asia nykypäivänä. Jospa kaupunki ajattelisi joidenkin yrittäjien tai muiden pullojen saajan terveyttä sekä kenties joulurauhaa perheissä ja antaisi vaikka 10 kerran uimahallin vapaalipun?

Tiedän kokemuksesta, että yrittäjänä ei kaipaa viinapulloja vaan muistutuksen oman kunnon huolehtimisesta.

Maanantaina 17.8.2015 valitaan taas kaupunginhallituksen kokouksessa kuntamarkkinoille lähtijät. Saas nähdä kelpaanko tänäkään vuonna matkaan, kun en ole lähdössä Helsingin karaokebaareihin tutustumaan. Olen ilonpilaaja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini