Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:701847 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Osui ja upposi....

Keskiviikko 16.3.2016 klo 15.17 - Pia P


Avoin kirje Savon Sanomien toimittajille, 
Savon Sanomat on uutisoinut ja kertonut monessa eri jutussa Juankosken päätöksestä perustaa päiväkoti rakennukseen, joka ensin peruskorjataan.
Rakennuksen kelvollisuutta peruskorjauksen jälkeen on epäilty. Varsinkin rakennuksen korjaamisen onnistumisen epäilijöiden kanta: "lapset hometaloon" on tullut selvästi esille.

Toivoisinkin Suonenjoen "lasten kohtaloon" samanlaista Savon Sanomien huomiota. Suonenjoella ollaan siirtämässä alakoululaisia ja ehkä päiväkotilapsia väistötiloihin Iisveden koulurakennuksen remontin ajaksi - ainakin vuodeksi alkaen syksyllä 2016.

Väistötilla on Suonenjoen vanha lukio -rakennus, joka on vuosia odottanut purkua. Rakennus oli niin huonokuntoinen ja homeinen ettei se kelvannut aikuisille (opettajille). Nyt kyseinen rakennus on kokenut ihmeparannuksen vaikka rakennukselle ei ole tehty muuta kuin pidetty tyhjillään tai satunnaiskäytössä vuosien ajan. Rakennuksen huono kunto ja sisäilmaongelmat olivat aikoinaan peruste lukion siirrolle. 

------

Tätä kohtaa Savon Sanomat ei suostunut mielipidepalstalla julkaisemaan:

Juankoskella laitetaan lapset peruskorjattuun rakennukseen ja se on joidenkin mielestä huono asia. Siitä on monta Savon Sanomien juttuja. Suonenjoella laitetaan lapset  hometuomion saaneeseen ja purkukuntoiseen rakennukseen. Siitä ei ole Savon Sanomien juttuja.

Suonenjoella ei ole käytössä kuntaliitosporkkanarahoja. Siksikö lasten asia ei kiinnosta kun ei tarvitse vaikuttaa tai ohjailla rahojen käyttöä?





Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini