Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:711472 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Parempaa Perussuomalaisuutta!

Lauantai 13.8.2016 klo 22.14 - Pia P


Kansanedustaja Arja Juvonen oli Siilinjärven torilla Sandels-markkinoilla 13.8.2016. Arja on kotoisin Siilinjärveltä ja hänen vierailua oli odotettu. Vettä satoi koko päivän esteri - sananlaskun mukaisesti. Teltalla kävi porukkaa silti tasaisesti ja ilmapallot innosti lapsia.

Perussuomalaisten Ari Kaunisaho Keiteleeltä tuli perheineen tapaamaan Arja Juvosta ja olemaan mukana teltalla. Laitapuolen kulkija jutteli Arille ja valitti kun kastuu  ja on kylmä. Ari antoi oman sateenvarjonsa miehelle. Mies kiitteli kovasti ja lähti uuden varjonsa alla kävelemään, nyt pysyen kuivana.

Jotkut Perussuomalaiset kehuvat itseään ja tekemisiään- kukaan muu ei tee mitään. Jotkut jopa arvostelevat oman puolueen jäseniä ja yhdistyksiä selän takana. He seisovat teltan sisällä ja kansa seisoo vesisateessa.

Arja on hieno esimerkki Perussuomalaisista. Kansanedustaja, joka seisoo vesisateessa kuuntelemassa kansan iloja ja murheita. Pitkänlinjan tekijä ja osaaja

Ari on hieno esimerkki Perussuomalaisesta. Pitkänlinjan tekijä, yhteistyökykyinen, auttavainen ja antaa tarvittaessa vaikka sateenvarjonsa lähinmäisen hyväksi.

Olkaamme Perussuomalaisina enenmän Arjan ja Arin kaltaisia. Seiskäämme vaikka vesisateessa puolueen eteen.  Hoitakaamme luottamustehtävät kunnialla. Puhukaamme toisistamme kunnioittaen ja arvostaen. Tälläisenä aikana pidetään rivit suorina - yhdessä.
Se on oikeaa Perussuomalaisuutta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini