Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:703000 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Vastaus "rajat kiinni" - vaatimukseen

Torstai 13.10.2016 klo 11.16 - Pia P


Rajat on auki kansainvälisten sopimuksien vuoksi turvapaikanhakijoille. Turvapaikka- sanan kun sanoo, niin pääsee päätösprosessiin osalliseksi, missä hakijan avulla moni suomalainen yhdistys, yritys jne repii valtiolta rahaa omaan taskuun. Siksi näiden käytäntöjen muuttaminen on vaikeaa, moni yritys- jopa puoluesidoksissa -oleva on nyt pystyssä tällä kierrätetyllä rahalla.


Edellisten hallitusten tekemien ja jättämättä tekemien toimien vuoksi Suomi oli houkuttava maa. Turvapaikkahakuprosessi on hyvä asia, mutta sitä järjestelmää käytetään väärin. Suomeen tuli moni"paremman elämän" tms toivossa. Onneksi PS on saanut vetovoimaisuus tekijöitä alas, palautussopimuksia tehty, turvapaikkakriteereitä nostettu monilta osin, palautuskeskukset tulivat ja perheenyhdistämisen automaatiota muutettu sekä vapaaehtoista paluuta nopeutettu.


Mikään muu puolue ei olisi näitä saannut aikaan ja vinkumisesta päätellen hyvin on onnistuttu.
Kun hallitus haluttaisiin vaihtaa, niin mitä puolueet siellä olisi tässä ajassa parempia? Vas, vihr & sdp? Yksittäiset henkilöt tai pienet ryhmät ei pysty saamaan vaaleissa yli 100 paikkaa eduskuntaa ja siten muodostamaan yksin hallitusta. Eikä diktatuuri varmaan menisi läpi Suomessa jos haluttaisiin yhden henkilön määräävän kaikesta.


Politiikka on yhteistyötä ja voimassa olevien lakien muuttaminen on todella hidasta. Vain hallituspuolueet pystyvät muuttamaan lakeja. Lakeja ei muuteta oppositiosta. Tämä maahantuloryntäys ei ole Perussuomalaisten syytä, mutta vain PS pystyy muuttamaan ja järkeistämään näitä ratkaisuja ja muuttamaan tulevaisuutta. Suomen kantokyky ja hyvinvointiyhteiskunnan rajat eivät kestä massamaahanmuuttoa. Vai haluatko Sinä luopua saavutetuista eduista? Jossain vaiheessa rahat loppuisi eli ei voisi enempää veroja kerätä eikä velkaa ottaa? Eläke, työttömyysturva, lapsilisät, toimeentulotuki?

Uhraammeko lastemme ja lastenlastemme tulevaisuuden sille, että me emme pysty rajoittamaan maahantuloa? He maksavat tämän.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini