Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:710616 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Outoja juttuja...

Sunnuntai 22.1.2017 klo 9.02 - Pia P


Kun Laura Huhtasaari kertoo uskovansa Jumalaan ja luomisteoriaan, on se yleisen pilkan kohde. Hänen jopa sopivuutta opettajaksi epäiltiin.  Pilkan tekee omituiseksi se, että suomalaisista kuuluu tuota uskontoa edustavaan ev.lut kirkkoon 71,3 %. Olivatko pilkkaajat uskovia, "uskovia" vai muuta uskontoa edustavia?

Kun Islamin uskoinen henkilö kertoo televisiossa, että homot pitäisi tappaa, niin vieressä isruvat hihittelevät.

Kun Islamin uskoinen politiikko käyttää lastaan hyväksi ja saa hänet raskaaksi uskon tulkitsijan oppien mukaan oman menestyksen takeeksi, niin se nostaa ko puolueen menestystä. Jos olisin oikein ilkeä, niin kirjoittaisin, näkyy tepsivän kun katsoo ko puolueen kannatuslukuja? Irtisanoutuko ko puolue henkilöstä ja teoista julkisesti ja tuomitsi teot?

Kun Tynkkynen kertoo facebookissa, että koraanissa lukee, että 9-vuotiaan tytön vaimoksi ottaminen on oikein, niin hän saa sakot.

 "Uskonrauhan rikkomiseen Tynkkynen syyllistyi käräjäoikeuden mukaan nimittelemällä muslimien pyhinä pitämiä kohteita tavalla, joka oli omiaan vahvistamaan uskonnollista suvaitsemattomuutta ja ennakkoluuloja. Tynkkynen kirjoitti muun muasssa "pedofiiliprofeetasta” ja luonnehti Allahia hirviöksi."

Kun joku uskoo Jumalaan, niin se on pilkan kohde? Kun joku kertoo uskonnon mukaisesta homojen kohtelusta se on hihittelyn kohde? Kun joku kertoo mitä koraanissa lukee, niin se on sakon paikka?

Minä en pysy mukana tässä logiikassa... Eikö meillä ole uskonnonvapaus? Sananvapaus? Eikö me kunnioiteta toisten uskoa? Eikö me ymmärretä puhetta ja kirjoitusta?

Miksi me emme vaadi Suomessa olevilta kiihko - uskovaisilta irtisanoutumista pahoista teoista? Miksi ei näy vaikka töllössä kannanottoja, että tuomitsemme uskon nimissä tapahtuvan terrorismin, pedofilian, lapsiavioliitot, naisten alistamisen, lasten silpomisen, seksuaalivähimmistöjen kohtelu yms? Osaa näistä tehdään ihan kotouskontojen varjossa...

Outo ilmiö on, että jotkut Suomessa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet vaihtavat valitusprosessin aikana uskontoa ja sukupuolisuuntautumista ja siten perustelevat pyyntöä jäädä Suomeen. Homo -kristitty on oikeasti vaarassa islamin uskoisissa maissa. Ja joitakin se hihityttää...?

Ja pakolaisten piti osaltaan ratkaista Suomen alhainen syntyvyys? 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini