Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695842 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Suonenjoen koulutappelu

Perjantai 31.3.2017 klo 22.07 - Pia P


Suonenjoen koululla on 31.3. tapahtunut välikohtaus, johonka on tarvinnut poliisia ja ambulanssia. Kaksi oppilasta oli keskenään kahakoinnut. Ei kuulemma mitään hätää yms.

Nyt oikea hetki miettiä Suonenjoen kaupunginvaltuuston päätösten seurauksia. Valtuuston enenmistö kannatti, että Suonenjoki solmii Vanhamäki-säätiön kanssa sopimuksen, jolla vanhamäki ottaa 16-18 vuotiaita pakolaislapsia hoivaansa -  yksintulleiden alaikäisten asumisyksikkö. Sopimus oli voimassa vuoden 2016 loppuun ja jos oli tullut ennen sitä Suonenjoelle, niin hän on Vanhamäen hoivassa kunnes täyttää 18-vuotta. 

Moniko valtuuston kyllä- äänestäjä on kouluikäisen vanhempi? Kuinka moni kyllä - äänestäjä hyötyy tästä jotenkin?

Toinen kysymys on, että mitä ihmettä yli oppivelvollisuusikäiset (yli 16-vuotias sopimuksessa) tekee peruskoulussa lasten joukossa? Miten turvataan muiden oppilaiden turvallisuus? 

Nyt moni sanoo, että lietson hysteriaa kun kirjoitan tästä julkisuuteen.  Verijäljet, ambulanssin ja poliisin tulo ei ole leikinasia.

Sopimuksessa oli, että Vanhamäki vastaa opetuksesta. Miksi nuoret on laitettu peruskouluun lasten joukkoon? 

Nyt ryhtiä asioiden hoitamiseen. Oli tappelija kuka tahansa, on turvallisuus taattava. Ratkaisut tehdään siltä pohjalta . Piste. Ja jokainen valtuuston kyllä - äänestäjä voisi viettää hetken hiljaisuudessa miettiessä onko nyt tyytyväinen. Me aikuiset olemme vastuussa lasten turvallisuudesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini