Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:703174 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Kannattaa äänestää

Keskiviikko 5.4.2017 - Pia P


Muutin Suonenjoelle 1.8,2007.

10 vuoden aikana olen ihastellut ja muistanut kehua Suonenjokea ympäri Suomea. Kaupunkimme on kaunis, palvelut loistavia ja tarjonta erinomaista - elokuvateatteri, uimahalli, jäähalli, juna-asema, hierojaa, parturi- kampaajaa yms,  loistavat ladut ja uimapaikat sekä hyvät kaupat, erityisesti palvelevaa kenkäkauppaa olen kehunut. Koulut ja päiväkodit ovat pieniä ja kunnossa olevia.  Suonenjoella pääsee lääkäriin, sekään ei onnistu joka paikassa.

Suonenjoen politiikassa Perussuomalaiset ovat olleet nyt yhden valtuustokauden,  Suonenjoen talous on saatu käännettyä, alijäämät katettua. Hieno alku!

Olemme esittäneet, että alusta alkaen kuituverkkoon ei varata rahaa - syy on jo tainnut selvitä lopuillekin. Valokuitu on hyvä asia, mutta toimimattoman konkurssikypsän yrityksen tukeminen verorahoilla ei ole oikein. 

Esitimme myös, ettei päivähoitoa rajata Suonenjoella. Valtuusto on siis äänestänyt meidän esityksestä tästä. Valtakunnan tasolla jotkut puolueet vaativat, että kaikki lapset saavat olla koko ajan hoidossa, mutta Suonenjoen puolueita ei se kiinnostanut - paitsi Perussuomalaisia. Valtuuston äänestyksen tuloksena päivähoitoa rajataan.

Suonenjoen Perussuomalaisten ansiota on myös vauvaraha 100€  tänä vuonna syntyville vauvelille. Lahjakortilla saa ostaa Suonenjoen yrityksen asioita eli se raha jää paikkakunnalle. 

Traktori- pyöräkuormaaja keskustelut ovat jo valtuustossa legentaarisia. Meillä on ollut ajatuksena, että palvelut voidaan ostaa tarpeeseen eikä pihaan seisomaan. No vehkeet on ostettu ja seuraavksi niihin on pitänyt palkata kuski!

Kutvosen tehtaan ostoa vastustettiin. No se ostettiin (hinta oli 450 000€)  ja nyt pitäisi saada purettuua..

Kulunut reilu neljä vuotta on ollut värikästä, keskustelevaa, vauhdikasta ja erittäin positiivista. Asioihin voi vaikuttaa ja osassa onnistutaan. 

Mieli on kova jatkaa tätä työtä Suonenjoen parhaaksi. Äänestä minua tai jotain muuta loistavaa perussuomalaista ehdokasta Suonenjoella tai oman paikkakuntasi PS ehdokasta ympäri Suomea. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini