Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:702997 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Unelma onnesta...

Perjantai 7.4.2017 klo 23.52 - Pia P


Kun jotain tapahtuu, niin alkaa seuranta: kuka sanoo, miten nopeasti sanoo ja mikä on sanonnan sisältö. Suruvalittelutkin voivat sitten olla niin väärin tehty. Ja varsinkaan jos ei joku heti sano jotain... surua tai paheksuntaa.

Seuraavaksi alkaa syiden etsintä. Nykyajan pahiksia ovat sitten mielenterveyspotilaat, jota ovat yhteiskunnan syrjäyttämiä. Onpahan syynä ollut heidän kokema rasismi.

Missään tapauksessa syyksi ei riitä uskonto, jota fanaattisemman kannattajat käyttävät keppihevosena todistaakseen toisille uskonveljille miten hyviä ihmisiä he ovat. Joillekin taitaa olla neitsyiden odottaminen autuaimmilla nurmikentillä syy räjäyttää itsensä lisäksi muitakin ihmisiä. Osa on koulutettu uskon levittämiseen ja se voi tapahtua tappamalla vääräuskoisia.

Seuraavaksi alkaa syyllisen tai sellaiseksi epäillyn henkilötarinan ruotiminen: akka nalkuttaa, yliopistossa opiskelu, työttömyys yms ja henkilön kuva komeilee Suomessa asti joka sanomalehden kannessa. Voi voi, taisi vankila saadakin hänet pahiksien joukkoon. Ja aina löytyy naapuri/sukulainen kehumaan miten mukava heppu on ja ei usko tekijäksi. Levittämällä pahieksien kuvia mediassa he saavat sen mitä haluavat eli kuuluisuutta ja kunniaa heidän uskon kohteelle.

Tässä vaiheessa alkaa jo vastareaktiot. Se rasistien syytä, se on pakkopalautusten syytä, puurokin pahaa ja varsinkin tapahtumaa ei saa käyttää omiin tarkoitusperiin. Jos joku suomalainen potkaisee jonkun suomalaisen maahan, niin sitä väkivallan tekoa ei saa käyttää nostaakseen kannatustaan eikä varsinkaan saa järjestää mielenosoitusta, jossa vaaditaan hallituksen eroa. Eiku juuri noin päin tapahtuneessa saikin tehdä ja se oli osoitus rasismista....Jos jossain ajataan autolla väkijoukkoon, niin ainoastaan suvaitsevat saa sitä kommentoida. Jos joku sanoo, että tästä me varoitettiin, niin joukolla aletaan sitä paheksumaan. Järjestetään kunnon some- kampanja ja poliisikin vahtii nettiä jos siellä vilahtaa vihapuheena ruman kirjoittajia- kukapa kerkii katuja vahtimaan. Eikä pelolle anneta valtaa. Pahan teosta viis, mutta on kamalaa jos joku sanoo tai kirjoittaa rumasti pahan tekijöistä!

Nettilehdissä lukee näitä melkein kohdille sattuneita tai jotka ovat käyneet ko paikassa. Ääni väristen kerrotaan, että melkein olin siellä kun viime kesänä kävin samassa paikassa.

Muutaman tunnin kuluttua alkaa facessa näkymään maan lippuja profiilikuvissa. Tosin Venäjän lippuja ei paljoa näkynyt. Valaistaan torneja maan väreissä ja lisätään poliisipartioita.  Kukkia ja kynttilöitä viedään tapahtumapaikalle ja Suomessakin koetaaan yhteisöllisyyttä.Ja ollaan kauhian huolissaan, että voiko tämä tapahtua meillä Suomessa? 

Kyllä voi. Nostetaan asia esiin ja keskusteluun! Joka tasolla voi vaikuttaa. Jokainen voi vaikuttaa äänestämällä sosiaaliperäistä maahanmuuttoa vastustavaa puoluetta. 

Joka kunnassa tarvitaan valtuustoon henkilöitä, jotka uskaltavat ja pystyvät sanoa ei. Joukkopaine suvaitsevaisuuteen on niin kova, että rasistin leimaa ei haluta omaa otsaan. Miksi ei pystytä sanomaan ei? Jos on töissä suoraan tai välillisesti paikassa, joka saa rahaa pakolaisbisneksestä, niin kukapa lopettaa omia työmahdollisuuksia.

Olen äänestänyt ei alaikäisten asumissopimusta asiaan (syy pakolaisnuorten ottamiseen oli, että haluttiin laajentaa yrityksen rahoituspohjaa...) ja vastustin yksin valtuustossa alaikäisten VOKin tuloa Suonenjoelle. Toripuheilla ei ole merkitystä jos ei ole samaa mieltä valtuustossa.

Asioihin pitää vaikuttaa silloin kun niihin voi vaikuttaa. Etukäteen! Ei jälkikäteen surkutella ja vetistellä kun jotain on tapahtunut.

Osaanotto Ruotsiin. Maailma ei toimi hyvisten säännöillä. 

Minä en turru enkä totu pahaan. Se on aina kamalaa ja tekijät pitää aina tuomita! Tekopyhyyttä on laittaa lippu face -kuvaansa ja äänestää maahanmuuttoa lisäämistä haluavia puolueita.

Asioihin voi vaikuttaa! Äänestämällä!

Avainsanat: Ruotsi, rekkaisku, paha


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini