Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:694625 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Turvavarusteet kaikille

Maanantai 2.10.2017 klo 12.29 - Pia P


Kirjoitin eilen (1.10.2017) plokin, missä kerroin, että kiintiöpakolainen (siis sovitusti Suomeen otettu ja kuntaan asutettu) oli saamassa terveydenhuolloin hoitoa turvahenkilön kanssa.

Tänään YLE uutisoi, että ensihoidon henkilökunta ja palomiehet saavat luodinkestävän kypärät ja - liivit, koska Suomi on nykyjään vaarallinen työpaikka. 

Unelma oli toivottaa kaikki tervetulleiksi ja nyt eletään sen kanssa.

Unelma maksaa ja siksi myös mielenterveyspalveluissa leikataan. Ne leikkaukset kohdentuu vain kanta-suomalaisten palveluihin. Avohoito ei riitä kaikille. Suomalainenkin tappaa - todennäköisemmin itsensä tai sitten puolisonsa, ryyppykaverin jne.

Millonka tavis- suomalaiset alkaa kulkemaan luotiliiveissä ja vaikka pareittain selät vastakkain yleisillä paikoilla, ettei kukaan pääse takaapäin kaulaa viiltämään? Mielikuva noin kävelystä on hauska, mutta monen hymy on alkanut hyytymään kun ajattelee todellisuutta.

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille halutaan nyt oleskelulupaa, etteivät he ala ihmisiä tappamaan kostoksi tai turhautumisen takia.  (Kauhea edes ajatuksena - leimata nyt kaikki kielteisen päätöksen saaneet potentiaaliseksi murhamiehiksi. Ei toimi nyt logiikka oleskeluluvan vaativilla. Jos joku muu kun "suvaitsevaiset" näin ilmoittaisi, olisi se poliisitutkinnan paikka). Monessa maassa iskuja on tehnyt myös turvapaikan saaneet, oleskeluluvan saaneet, toisen polven maahanmuuttajat, mielenterveysongelmasta kärsivät ja olipa yhden iskun syy kun eukko mäkättää (näin seliteltiin sitä iskua Suomen lehdissä...) 

Osansa rikoksista tekee ns rikos -shoppailijat. Suomeen tullaan, tehdään äkkiä paljon rikoksia ja poistutaan maasta. Helppoa kun rajat on auki. Kotimurtosarjat ovat esimerkki tästä.

Vapaan liikkuvuuden nimissä Suomeen tulee kerjäläisiä ja heidän leirejä.  Ja osan mukana ihan poliisin huomaamaan mömmökauppa.

Suomessa on huumekauppa ja - ongelma räjähtämässä käsiin. Tampereen nuorten ja jopa lasten joukkotappelu oli reviiritappelua.

Ministerit ovat turvamiesten ympäröimänä ja panssariauton sisällä. Suurin osa asuu kaukana kaupungin vuokra-asunnoista ja harva liikkuu julkisilla. Oma kupla, paras kupla. Oma -veronmaksajan maksama turva-, paras turva.

Rahalla saa vartiointia ja turvaa. Luotiliivejä ja pippurisumutetta. Lukkoja, panssarilaseja ja kaltereita. Itsepuolustuskursseja ja kotiin jääminen. Ei liikuta enää pimeällä ulkona.

Jos maan rajoja ei vartioida, niin rajat tehdään itsensä ja kodin ympärille. Ajoesteitä torille ja pyssymiehet lentoasemille. Luotiliivit ampparikuskeille.

Panostetaan mielenterveyspalveluihin. 

Meidän lintukoto on nyt erinäköinen Suomi.

Rajat auki ja vapaa liikkuvuus ei helpottanut tavis-suomalaisen elämää. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini