Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:691931 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Puhetta piisaa

Tiistai 24.10.2017 - Pia P


Kirjan julkaisu herättää joskus keskustelua. Tällä kertaa " lööppi kamaa" - kirja kertoi Perussuomalaisten hajoamisesta. YLE muistaa joka uutisessa kertoa, että PS hajosi kahtia. Muutaman prosentin jäsenmäärän lähtö ei ole kahtia hajoamista.

Pääministeri Sipilä sanoi eduskunnan  keskustelussa 19.6.2017, ettei tiennyt asiasta mitään etukäteen. Ja saman hän toisti tänään- insinöörillä ei kuulemma mielikuvitus riitä. Soini avustaja valtiosihteeri Samuli Virtanen kertoikin tänään, ettei siihen mielikuvitusta kaivata kun hän itse kertoi suoraan Sipilälle missä mennään.Tosin hän tänään kirjoituksessaan kiisti melkein kaiken. Ilmeisen hyvin harjattu kun katumus iskikin?

Joku jo sanoi, että tuoksuu eduskuntavaaleita...

Ei tuoksu, tulppana on pääministeri Sipilä  ja presidentti Niinistö. Toinen ei pyydä eroa ja toinen ei anna. Ja demarit eivät halua vetäistä tulppaa pois, koska se syöksisi Huhtasaarta korkeammalle pressan vaaleissa. Vaikka demariehdokas - toivottavasti nyt ilman " pöötä"-  ei pärjää tulevissa pressan vaaleissa, pääasia on että PS ehdokas ei saa nostetta. Normi -suomalainen tapa, ei haittaa vaikka en itse saa, kuhan ei ainakaan tuo saa...

Eli oppositio on nyt  ja media on kohta hiljaa.

Kaksi asiaa on varmaa: Sipilä toinen kausi vaatii jo enempi rahaa (ensimmäisen kauden hän sai kun maksoi keskustan velat pois). Riittääkö enää rahakaan kun keskustan kannatus syöksyy alaspäin. Taitaa vaihteeksi pukata naisjohtajaa keskustaan.

Toinen varma asia on, että kirjan kirjoittajaa ei kutsuta ainakaan muutamaan vuoteen keskustan risteilylle.

Pistetään kaupan päälle kolmaskin tosi asia:  valtiosihteeri Virtanen on harjattu kunnolla sanomisesta kun nyt jo päivän aikana peruu sanomisia.

Onko kirjan tapahtumat totta?

On.

Yksittäiset haastatellut voivat puhua tarkoituksella tai vahingossa höpöä, mutta kokonaisuus on kuvatun kaltainen.

Seuraavassa kirjoituksessa kerronkin "kun istutaan saunan lauteilla valmiina perustamaan uusi puolue" - jutun. Pysy kanavalla,

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini