Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:712133 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

YLEn vaalitentti -

Keskiviikko 10.1.2018 - Pia P


Tässäpä koko köörille oudot kysymykset ylen tyyliin (Vaalitentti)

Huhtasaari: Miksi hymyilet? Oletko maaninen?

Vanhanen: kestääkö nilkkanne presidenttiyden kun ei kestänyt pääministeriaikaa? Entäpä jos Väyrynen voittaa Teidät, menikö silloin "vaalin tekeminen" pieleen - ämpäreineen?

Kyllönen: miltä tuntui ajaa liikenneministerinä  autojen liiikkumiseen seurantajärjestelmää bisnesmiesten toiveesta? Eikö aateenne vastustakaan köyhiltä lisämaksujen ottamista? Onko bingoemäntä sopiva koulutus presidentin virkaan?

Niinistö: Mitäs tuumisitte jos Huhtasaarella olisi 10- v aviomies, vrt Niinistön liitton ikäeroon? Aiotteko totella ylen toimittajan käskyä, että presidentti ei edistä Suomen vientiä...

Haavisto: Vieläkö miehenne lyö naisia?  Oliko kulmanne kurtussa tässä asiassa?

Haatainen: Olette huolissanne Suomen kovettuneista asenteista ja vihapuheista. Miltä tuntuu kun puolueenne puheenjohtaja twiittaa niskalaukauksista. Entä #metoo, kun oman puolueen kunnallistasolla jäseniä on tuomittu lapsiin kohdistuvista raaoista teoista vai koskeeko tämä vain suomalaismiehiä?

Väyrynen: Miltä tuntuu olla noin täydellinen? Miksi Suomen kansa ei ymmärrä Teitä? Vaihdetaanko äänestäjät?

Torvalds: Miltä tuntuu kun media on kiinnostuneempi pallokuvio- sukistanne kuin puolueen saamasta rahoituksesta? Eiku NATO-ajamisesta Suomeen.

En näköjään pysty heittää vitsiä toiste olemuksesta tai ulkonäöstä.... Menee taas asialinjaan.Tai sen viereen. 

Mutta onpa oudot pressan vaalit. Kokoomuksella ei ole ehdokasta, silti ratsastaa yhden ehdokkaan varjolla. Keskustalla on kaksi ehdokasta, silti kukaan ei jaksa illasta toiseen mainostaa puolueen hajoamista. Tässä on näiden vaalien kisan kovin pari- vastakkain on oman puolueen jäsenet, kumpi voittaa toisen?

Demarien ehdokas haluaa feministivaalit Suomeen, jossa juuri hävitetään sukupuolierottelua... Se ehdokas puhuu ihan ja täysin eri kieltä kun perinteiset demarikannattajat - liittojen miehet. Vassareiden ehdokas on mukana kun niin mukavaa olla rysselissä, kohta on nääs eu- vaalit.

Perussuomalaisten ehdokas on puolueen ensinmäinen naispuolinen presidenttiehokas. Kehuuko ja auttaako Suomen kaikki naisjärjestöt? No ei, kun Laura ei tykkää hallitsemattomasta maahantulosta ja puolustaa suomalaisten arvoja. Pitäisi ajaa muiden arvoja ja lopettaa omat tavat, niinku.

Mutta pääasia on, että äänestät! Se on sitä demokratiaa!

Vitonen on oikein hyvä numero äänestyslappuun!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini