Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:703379 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Kuoppaset tiet

Perjantai 6.4.2018 klo 12.01 - Pia P


Tiet ovat karseassa kunnossa! En olisi uskonut, että motarilla joutuu väistelemään kuoppia. En olisi uskonut, että maantiellä pelkää auton rikkoutumista. En olisi uskonut, että sivutiellä pelkää, että kulkeeko auto edes eteenpäin.

Ja syynä on kuulemma ilmaston muutos! Tälläisen talven jälkeen -no lunta vielä metri- aikana kukaan ei kehtaa puhua ilmaston lämpiämisestä. Kevät on nyt pari viikkoa jäljessä ja ilmasto lämpenee...

Ilmasto on aina muuttunut, se on tosiasia. Mutta se ei ole syy meidän teiden kuntoon. Syy on, että teitä ei enää korjata, huolleta eikä kunnosteta. Tiemäärärahat pienenevät koko ajan. Työnlaatukin on "ihan samaa", kun ei ole enää kilpailua. Hintakin nousee koko ajan.  Hetkelliset lisämäärärahasta menevät teollisuuden tarpeiden teiden parantamiseen, esim että puurekat pääsevät bio- ja sellutehtaille. Sadan tonnin rekat vaativat paljon tien kestävyydeltä.

Ei ole rahaa! Ei ole rahaa teihin! Ei ole rahaa vanhuksille, lapsille, nuorille, mielenterveystyön, sairaanhoitoon, vammaisille... Ei ole rahaa.

Rahaa löytyy ... Ne on niitä arvovalintoja. Suomi ja suomalaiset vai ....

Yrittäkää immeiset pysyä tiellä ja miettikää mitä äänestätte seuraavan kerran-kenelle suomalaisten rahat menevät?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini