Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695543 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Soinin luottamus - äänestys

Perjantai 21.9.2018 klo 11.04 - Pia P


Soini nauttii tästä. Hän tietää, että hallitus ei kaadu hänen takia vaan joutuu pitkin hampain- valitettavasti myös naisten tuella- äänestämään luottamuksen puolesta.
Minulla perussuomalaisena olisi kaikki halu ja ehkäpä myös oikeutus vaatia kansanedustajia äänestää ei. Osa on puhunut myös kostosta.
Ministeri Saarikko puhui Suomen suulla ja puolusti naisia, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. Se on Suomen kanta. Piste
Mutta... Soini ei saa muutettua Suomen lakeja eikä yleistä mielipidettä. Ei vaikka hilluisi missä.
Soini ei puhunut missään virallisessa kokouksessa Suomen kantana omaa kantaa. Eikä ole vaatinut muita maita muuttamaan lakeja hänelle mieleiseksi.
Soinin kosiskelee omia äänestäjiä ja näin hän saa koko eduskunnan ja naisjärjestöjen yms levittämään omaa kantaansa.
Suomessa on paljon äänestäjiä, jotka ovat tuota mieltä. Teemme siis tätä nostamalla vaalityötä! 
Itse uskon sananvapauteen. Se koskee myös jopa tyhmiä mielipiteitä. Soinillakin on sellainen, joskin moitittavaa virkamatkalla sitä käyttää. Osa ei tosin tietäisi sitä edes ilman Soinin avustajan postausta. Suurin osa ei tietäisi ilman tätä mediamylläkkää...
Mikä on ratkaisu? Kuten huonosti käyttäytyvien lasten kohdalla: kertoa ettei ole hyväksyttävää ja ohjata kohti parempaa käytöstä. Ja jättää asia huomioimatta. Vertaan siis Soinia lapseen : )
Vaalien jälkeen voisi uusi ulkoministeri olla uskonto- neutraali, sellainen sopii suomalaisille paremmin. Mutta saako valinnan este olla, että joku uskovainen ihminen?
Hyvät Naiset, ei pahoittaa mieltä - omaa tai toistemme, sen takia, että joku mies  ei ole nykyajassa.
Hyvät Naiset, jätetään asia kansanedustajille - äänestävät sitten miten äänestävät syystä tai toisesta. Ei anneta Soinille sitä valtaa, että saa Naiset kääntymään toisia vastaan. 
Tarvitsemme yhteistyövoimaa ja- kykyä, jos mikä tahansa hallitus haluaisi muuttaa naisten seksuaaliterveyteen liittyviä /kohdistuvia lakeja  huononpaa suuntaa.
Tämä oli siis vain minun henk.koht mielipide. Ollaan armollisia toisillemme.
Miten tämä menisi oikein?
Siniset ilmoittivat itse, että Soini ei nauti tarvittavaa luottamusta ja he vaihtaisivat ITSE ulkoministerin. Pisteet kotiin -siis sinisille. Mutta ei, he haluavat tehdä tästä hallitus kysymyksen eli kiristyvät keskustaa ja kokoomusta. Siitä ei hyvä seuraa. Arvopohja ei kestä ihan kaikkea!


 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini