Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:210809 kpl

Pikakysely

Tuleeko talvi?

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

SoTe RIP

Perjantai 8.3.2019 klo 10:27 - Pia P


SoTe lakien valmistelu loppuu ja hallitus eroaa 8.3.2019 klo 10.00.

Keskustan, Kokoomuksen ja sinisten neljän vuoden erilaisten intohimojen ja koplauksien sekä sidosryhmien etujen sotkeminen sosiaali - ja terveyspalveluihin rahoihin loppui tänään.

Suomalaiset ansaitsevat toimivan SoTen, mutta ei tälläistä vallan ja rahan uusjakoa.

Suuunniteltua SoTea perusteltiin lääkäriin pääsylle ja paremmalla hoidolla. Niitä säädellään hoivatakuulla ja käypä hoito - suosituksilla ja juuri niitä suunniteltu lakipaketti ei olisi muuttanut. 

Kaatunut SoTe ei olis taannut nopeampaa pääsyä eikä parempaa hoivaa vaan olisi antanut pörriäiselle mahdollisuuden repiä osuus omille sijoittajille.

Keskustalle tämä on iso tappio. Vuosikymmenenien märkäpäiväuni omista maakunnista kaatuu taas tänään. Seuraavaan keskustalaiselle pääministeri kaudelle ei näy moneen vaalikauteen mahdollisuutta...

Pääministeri Sipilä teki nyt sen minkä on luvannut jo monta kertaa aikaisemmin. Hän pyysi oman hallituksensa eroa. Kökkö kakkara on housussa. Tulos tai ulos -onkin mitään ei saatu aikaan ja yritän jotain pelastaa pari viikkoa ennen vaaliloman alkua.

Eduskuntavaalit ovat ajallaan. Sen jälkeen odotellaan eu- vaalit toukokuun loppuun. Sen jälkeen moni odottaa hallituspohja ja ministereiden kaavailtua, koska jotkut valitsee tai haluaa valita ministerin pestin ja meppi-pestin välillä. 

Hallituksen muodostuminen kestää yli juhannuksen.

Eduskuntavaalikampanjointi sai lähtölaukauksen tänään. Yksi on varmaa -isoin kökkö jää sinisten syliin. myivät puolueensa hillotolpan takia ja nyt hallitus potkas siniset hyödyttömänä ulos.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini