Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:246349 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Eläinpolitiikkaa

Tiistai 26.3.2019 klo 23:31 - Pia P


Perussuomalaisten ympäristö- ja energiapoliittisessa ohjelmassa kerrotaan mm, että uuden eläinsuojelulain pitää olla myös toteutuksen tasolla kunnianhimoinen. Tuotantoeläimien olosuhteet pitää olla kunnossa, eläinlääkäreitä riittävästi ja teuraskuljetukset lyhyitä. Lehmätiloja pitää tukea muuttumaan luomupihattonavetoiksi turvaamaan eläinten vapaan liikkumisen ja ulkoilun. Eläinten juomaveden riittävä saatavuuskin huomioidaan ohjelmassa.
Eläinten teurastustapaa pitää kehittää eettisemmäksi ja rituaaliteurastuksia ei pidä sallia. Tuottajahinta pitää olla korkeampi.
Perussuomalaisten mielestä eläinsuojelurikkomuksesta pitää seurata riittävän ankara tuomioita ja riittävän pitkä eläintenpitokielto. Siruttamalla ja rekisteröintipakolla  estetään eläinten salakuljetus ja pentutehtailu.
Nämä esimerkkinä poimitut asiat eivät ilmeisesti kelpaa Animalialle. Perussuomalaiset eivät kuulemma pidä eläinpoliittisia asioita esillä. Vai voisiko olla niin, ettemme saa mediassa ääntä kuuluviin näissä asioissa? Emme voi pitää kun meitä syrjitään. Meitä ei edes kutsuttu ja eikä edes otettu pyynnöstä mukaan Animalian Kuopion vaalipaneeliin.  Eläinten onneksi Perussuomalaiset ovat tehneet paljon parannuksia tuovia eläinpoliittisia lakialoitteita eduskunnassa. 
Pia Pentikäinen
Perussuomalaisten Pohjois-Savon
piirin puheenjohtaja 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini