Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:246379 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Toripuheita

Perjantai 5.4.2019 klo 8:35 - Pia P


Tässäpä muutama ote vaalikentillä olleista keskusteluista...

- Halla-aho on sitten viisas mies ja puhuu asiaa. Ihan erilainen kuin mitä ennen luulin tai meille mediassa kerrottiin. Miksi hän ei saa puhua rauhassa?

-  Miksi suomalaisten työtä tekevien rahat annetaan Suomessa oleville ulkomaalaisille työtä tekemättömille?

Oman maan työttömät, sairaat ja tai vauvalomalla olevat kyllä saadaan maksettua ja on oikein maksaa kun ollaan itsekin välillä vaikka sairaana. Siksi maksamme korkeaa veroa. Meidän sosiaaliturva kuuluu meille, jotka sitä maksavat.

- Ilmastohömppä. Miksi autoilu halutaan kieltää, miksi lapsilta viedään liharuoka pois koulussa? Miksi ne itse lentävät lomilla, jotka haluavat estää muita lentämästä?

Tässä kolme puhutuinta aihetta. 

Perussuomalaiset ovat eri linjalla kuin muut puolueet. Perussuomalaiset ovat samalla linjalla kuin suurin osa Suomalaisista. Onneksi.

Ps. Kuulemma suomalaiset ovat kuluttaneet oman osuuden tänään, normaalia aikaa neljää kuukautta aikaisemmin, johtuneeko vaaleista.... Mutta tosiasia on, jos kaikki maailman ihmiset eläisivät kuten suomalaiset, meitä olisi vain reilu miljardi ja kulutus 0,7 maapallon verran.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini