Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:354039 kpl

Pikakysely

Odotatko kuntavaaleja?

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

vaaliase

Keskiviikko 10.4.2019 klo 23:42 - Pia P


Ahkeran ja uutteran tutkimustyön tuloksena löytyi jotain... Halla-aho on vastannut 8 v sitten vaalikoneeseen, että aluepolitiikka on kepulaisten rahanjakoa. Kuntien pitäisi tulla toimeen omillaan.

.

Tämän tiedon innokkaasti Saarikko (kesk) julisti vaalitentisä kohdassa missä puhuttiin valtion tukemasta asuntopolitiikasta. Oli ihan opetellut ulkoa lapussa olleen tärpin. 

.

Perussuomalaisten puolueen linja löytyy puolueohjelmista. Jos haluaa kertoa mitä Perussuomalaiset ajaa, niin sieltä löytyy tietoa... Onnittelut kuitenkin kepun tutkimusosastolta (löytyi YKSI  negatiivinen ajatus) Nyt tällä hetkellä käynnistyy kepun propagandaosasto, joka tätä vanhaa vaalikone vastausta levittää PS puolueen linjana.

Alas on vajottu näissä vaaleissa....

Ps. Jos olisin yhtä epätoivoinen vanhojen kaiveleva kuin keskustan mustamaalaamisosasto, niin muistuttaisin...

Vaalikoneissa Saarikko itse on mm. Vastustanut terveydenhuollon yksityistämistä ja ministerinä ajoi sitä raivokkaasti. On siinä kykyä kerrakseen kun huomio miten hän piti asian vastustajana  palopuhetta, miten Suomi tarvitsee terveydenhuollon yksityistämisen. Samoin hän vastusti taksiuudistusta ja hyvin kelpaisi keskustalaisen Bernerin tekemä taksiuudistus, joka käytännössä romutti taksien luotettavuuden ja turvallisuuden. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini