Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313826 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Kepu saa aina

Keskiviikko 8.5.2019 klo 12:10 - Pia P


Onnea uusi hallituspohja!

Ja näin päästään tekemään taas 18 maakuntahallintoa!
Jo nyt tiedetään, että muutaman vuoden kuluttua saadaan pakkoliittää maakuntia.
Mut hei, jääpähän työntekijät vaikka maakunta häviää alta!

---

Keskusta saa nyt märkien unelmiensa haaveen toteen - demarien avulla! Edellisessä hallituksessa kokoomus halusi yksityiset terveysfirmat lailla mukaan Suomen verorahoilla maksettavaan terveyshuoltoon. Se vaihtari ei kestänyt perustuslakia.

Mutta nyt - demarien epätoivo saada edes joku mukaan hallitukseen - tarjoaa keskustalle kultalautasella 18 maakuntaa. Keskustalle maakuntahallinto ja demareille hallitus ja pääministerin paikka.

Nyt jo tiedetään, ettei kaikki maakunnat pärjää itsenäisenä annetuilla rahavaroilla. Eli tulee pakkoliitoksia muutaman vuoden kuluttua.

Suomen talous ei kestä tätä liittoa! EU tarvitsee rahaa ja kyllähän nyt sitten onnistuu se... ihan velkarahaa pumpataan Etelä-Euroopan pankeille... Suomi tarjoaa!

Suomen kansa ei kestä tätä liittoa! Lisää uskon varjolla tehtäviä pahoja tekoja.... toista uskontoa suojelee demarit ja toista keskusta -onpahan yhdistävä tekijä. Uskon sallimat  raiskaukset, insesti, pahoinpitelyt ja omien varjelu. Jakamaton ihmisarvo on valehdella äänestäjille. Arvo pohjalla on sairaslomaa tiukoissa paikoissa. Oli kyse lautakasasta tai oikeiden mielipiteiden paljastumisesta.

Suomen sisäinen turvallisuus ei kestä tätä liittoa! Demarit ja  keskusta kutsuu maailman "seikkailijat " Suomeen asumaan. Varusmiehet pääsee kantamaan kasseja rajoille. Suomi pelastaa Afrikan. Keskustan presidenttiehdokas oli jo Afrikan pelastaja ja demarien hallituskysymys oli Afrikka. Ei suinkaan hoitokodeissa lattialla nukkuvat suomalaismummot. Lisää tappavia iskuja, päästään taas kynttilöitä sytyttämään ja eikä pelolle saa antaa periksi.

Suomen veronmaksajat ei kestä tätä liittoa! Demarien raha tulee veroilla ja lainana ja kattoa kulutukseen ei ole. Keskusta haluaa verovaroilla tuettua bisnestä omille jäsenille ja sukulaisille.

Suomen työntekijät ei kestä tätä liittoa! Demarit haluaa kaikki Suomeen "töihin" verovaroilla tuettuna ja heitä äänestämään ja keskusta haluaa ilmaiset työntekijät omiin firmoihin ja maaseudulle. Suomalainen palkansaaja ei ole enää mitään. on hölmöä maksaa palkkaa kun saa ilmaiseksi (verorahoilla) työntekijöitä, suomalaiset palkkatuella.

Yksi on ainakin varma asia: kaikki on persujen syytä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini