Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695313 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Vappupuheeni 1.5.2019 Suonenjoki

Tiistai 14.5.2019 klo 10.09 - Pia P


Arvoisa juhlakansa ja vapaapäivän ansainneet tai töissä olevat työn sankarit sekä muut läsnäolijat,

Perussuomalaisia äänesti viime eduskuntavaalista työntekijät, työttömät ja eläkeläiset -naiset ja miehet- Läpileikkaus Suomen kansasta. Olemme Suomen toiseksi suurin puolue. Vain 0,2 % erolla.

Vaikka jopa Suonenjoella jotkut ajattelevat, että Perussuomalaiset ovat oikeistopuolue, olemme keskellä oleva kansan puolue, joka kerää molemmista puolilta ne hyvät asia. 

Perussuomalaiset ajavat Suomen ja suomalaisten asiaa. Perussuomalaiset haluavat, että lapsilla ja lapsenlapsillamme olisi Suomi, jossa voi elää ja asua. Me emme saa tuhlata luontovaroja tai rahaa tai ottaa velkaa tulevien polvien maksettavaksi. Haluamme pitää Suomen turvallisenaa. Parasta ilmastotekoa on pitää teollisuus Suomessa. Parasta ilmastotekoa on globaalinen – Suomi ja suomalaiset eivät pysty yksin – varsinkaan nostamalla epäreilusti elämisen, liikkumisen ja syömisen kustannuksia -ratkaisemaan ongelmia.

Suonenjoen mittavat investoinnit, vähenevät valtionosuudet ja verotuotot sekä samaan aikaan lisäntyvät velvollisuudet rasittavat Suonenjoen taloutta. Suonenjoella asukasmäärä vähenee ja samaan aikaan kaupungin työntekijämäärä kasvaa.

Tuleva eduskuntakausi on valitettavasti veronkorotusen ja uusin verojen kultakautta. Demarit ovat luvanneet veropohjan laajennusta, sehän tarkoittaa uusia veroja. Miltäs kuulostaa lihavero ja sateliitti- seurantalaite kilometriperusteista tienkäyttömaksua varten? Vasemmisto ajoi tätä viimeksi ja taas se nousee keinovalikoimaan lisärahan saamista vartean. Moni demariäänestäjä tulee pettymään, koska satanen eläkkeisiin oli pelkkää vaalipuhetta.

Verrattuna muuhun Suomeen Sisä- Savon erikoisuus on vielä keskustan suuri kannatus. Täälläkin torilla oleva moni antoi äänensä keskustalle eli hyväksyi epäonnistuneen taksi- ja kelakyyti uudistuksen, tiestön kunnon huonontaminen, valtion omaisuuden myyminen ”tase tuottamaan” ja koko SoTe alan romuttaminen, Pohjois-Savossakin olisi lähtenyt rahaa pois 100 miljoonaa! Keskustan ajama politiikka on ollut kova isku maaseudulle ja pikkukunnille.

Tehkäämme vastuullista politiikkaa ja olkaamme vastuullisia päättäjiä. Tehkäämme avointa ja tasapuolista politiikkaa.

Demokratia on ilmaista. Äänestäminen on ilmaista. Toukokuun lopussa äänestetään EU – vaaleissa. Äänestäkää Suomelle parasta vaihtoehtoa! Nostetaan äänestyprosenttia, se on parasta demokratiaa!

Media on nostanut esiin kaksois-ehdokkuuden. Juuri valittuja kansanedustjia on ehdolla myös EU- vaaleissa. Suurin osa nyky- mepeistä on ollut kansanedustajia kun heidät on valittu parlamenttiin. Median pitäisi keskittyä nostamaan äänestyinnostusta eikä luomaan vastakkain asettelua. Suomessa ei ole vielä rajoitettu oikeutta asettua ehdokkaaksi. äänestäjät tekevät sitten valinnan.

Osallistukaa polittiikkaan ja päätöksen tekoon. Tulkaa valtuuston kokouksiin. Tulkaa kuntavaaleihin ehdokkaaksi.

Tehdään yhdessä hyvä, tasa-arvoinen ja turvallinen Suonenjoki ja Suomi.

Hauskaa Vappua kaikille, kiitos!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini