Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313806 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Leirielämää

Perjantai 14.6.2019 klo 9:53 - Pia P


Isis-lapset halutaan Suomeen. 

Media luo mielikuvaa pellavapäisistä naperoista kurjissa olosuhteissa. Ihan varmaan on kurjat olosuhteet, hehän ovat terrorisodan hävinnyt/kiinnijäänny osapuoli. He ovat kylvänyt kauhua ja kuolemaa paikallisesti. He pommittivat, räjäyttivät, ajoivat rekoilla siviilien yli yms jumalaansa huutaen siviilikohteita myös Euroopassa.

Naiset ja lapset ovat kelvanneet uhreiksi ja tekijöiksi.

Mitäpä jos ko naiset ei olisi jäänyt kiinni tai uskon sota olisi menestyvämpi? Kalifaatti laajenisi ja väki riemuitsisi.

Olisiko silloin Suomeen takaisin haluavia? Kyllä, koska joidenkin mielestä usko vaatii lisää tekoja ja kostoa.

Kysytäänpä näin päin? 

Kuka ottaisi naapuriinsa, tarhaan, kouluun lapsen leiriltä- samaan paikkaan kuin omansa lapsensa?

Kuka tietää mitä umpikaavun alla on? Tai lähinnä kuka siellä viipottaa ja mitä matkassa ja mitä varten ja mitä valmis tekemään?

13- v lapsi kuuluu Suomessa kouluun, nyt ko lapsi haluaa elää vain omaa elämää naimisissa olevana naisena omassa uskonnossa?

Valmistetaankohan DNA- testillä, että lapset on juuri tämän äidin biologisia lapsia? Entä jos nainen on huolehtinut miehensä muiden vaimojen lapsista?

Jätetäänkö ne sinne? Ilman äitipuolta? Aika karua!

Suomessa on perheen yhdistämislaki eli kyllä se koko perhe tulee Suomeen, on turha kuvitella, että käydään hakemassa vain Suomi- lapset pois leiriltä.

Jos lapset ja naiset haetaan pois, niin se on suora viesti siihen, että menkää vaan jatkossa tappamaan väärä uskoisin tai tekemään omaa valtiota, kyllä Suomi pelastaa kun suunnitelmanne menee pieleen tai jäätte alakynteen.

Jos videot päiden roikottamisesta eivät olleet tarpeeksi vahvoja tuomion saamiseksi veljeksiin kohdalla, niin miten luulette oikeuskäsittelyn käyvän kaapumammojen kanssa? Mitenkä heitä tunnistetaan?

Tavallisesti, jos jotain käy ulkomailla, niin ihan ite pitää järjestää paluukyyti Suomeen. Lainata vaikka rahat.

Miksi ko naisten sukulaiset tai tuttavat ei järjestä paluukyytiä Suomeen?

Suomen kansalaisilla on oikeus tulla Suomeen - paitsi jos heitä ei ole vangittu ulkomailla omista teoistaan.

Moni on sanonut, että ajattele jos sinä olisit lastesi kanssa moisissa olosuhteissa, niin eikä olisi hyvä, että haettaisiin pois? Hmm, miksi minä olisin lähtenyt synnyttämään taistelijoita ja huolehtimaan tukijoukkona  uskon takia? Minun ukko-jumala kunnioittaa elämää ja luontoa eikä vaadi tappamaan vääräuskoisia.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini