Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:283858 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Linnan juhlat

Keskiviikko 4.12.2019 - Pia P


Kansanedustaja Hanna-Kaisa Heikkinen (kesk) jää itsenäisyyspäivän linnan juhlista pois vastalauseena rouva Jenni Haukion puheesta. 
Heikkinen ei ole sisäistänyt juhlien aihetta ja syytä. Meillä on ilo ja kunnia juhlia Suomen itsenäisyyttä ja varsinkin näin levottoman aikana syytä muistuttaa itsellemme minkälaisen uhrauksen -jopa suurimman eli oman henkensä- esivanhemmat tekivät sotien aikana.
Suomen presidentti Sauli Niinistö kutsuu juhlavieraat ja kutsu onkin yksi arvostetuimpia asioita. Yli miljoona ihmistä seuraa tv vastaanottimen kautta  linnan juhlia.
Hyvä Heikkinen, eduskunta on Sinun mielestä täynnä ketkuja. Tälläiset populistiset ja jopa halveksivat ulostulot vahvistavat puhettasi. Jos keskusta olisi huolissaan Suomen maaseudulta, se ei olisi alde- ryhmässä EU. Alde ajaa maataloustukien lopettamista. Tässä hallituksessa keskusta hyväksyy ilmastomuutoksen takia maaseudulla asuvaa rankaisevaa liikenteen polttoaineverotuksen kiristymistä, omakotitalojen öljylämmityksen lopettamista, turpeen käyttökieltoa, puun polttamisen kieltoa yms. Samaa bensaa käyttää maanviljelijätkin ajaessa ja kuivurin toimivat öljyllä. 
Edellisten hallituskausien lempilapsenne oli ns paskalaki eli toimimattomia jäteveden puhdistamojen pakkomyynti maaseudulle. Taksiuudistus - ja kelakyytiuudistus sotki turvallinen ja toimivan järjestelmän, suorastaan poisti maaseudulta taksin. Satojen miljoonien tukijärjestelmän takia nyt on uusi pakolaisryntäys Suomessa, tuulimyllypakolaiset. Keskustan ajama tukipotit (takuu varma tuotto) saivat sijoittajat rakentamaan myllyjä ja vasta jälkikäteen on huomattu niiden haitat maaseudulla ihmisille ja eläimille.
Minusta Jenni Haukiolla on oikeus omaa mielipiteeseen. Sitäkin pitää kunnioittaa vaikka ei olisi samaa mieltä.
Mutta jäämällä pois juhlista Sinä loukkaat sotien veteraaneja  ja kaikkia muita jotka kunnioittavat Suomea- maaseutua myöten


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini