Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313826 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Pörpätystä

Perjantai 15.5.2020 - Pia P


Suonenjoen kuulumisia...

Nyt on nähty tai siis luettu julkisesta pöytäkirjasta, mitenkä luottamushenkilö ei sitoudu valtuuston päätöksiin. Suonenjoen valtuusto päätti joulukuussa 2019, että sosiaalilautakunnan alaiset hoivan puitesopimukset kilpailutetaan. Sosiaalilautakunnan kokouksessa x- puolueen edustaja on monta kertaa esittänyt, ettei valtuuston päätöstä laiteta täytäntöön. 
Irtiotosta ei tule kurinpalautuskeskustelua, koska ... joku hyötyy siitä.

Avaan koko kuvion selkokielellä myöhemmin.

Eduskuntakuulumisia...

Turvapaikkahakijat pitää saada heti alkutuotannon töihin. Siis uudet hakijat tai jotka eivät ole vielä olleet karenssiaika. Mahtava idea, esim Espoon vokissa (vastaanottokeskus) on korona joka kolmannessa. Mahtava idea muutenkin, jota kokeiltiin vuonna 2016 hernepellolla. Juu, ei- vokissa olemalla sai paremman palkan kuin pellolla. Kuka hullu nyt Suomeen töitä tulee tekemään kun järjestelmä paapoo tulijoita hellässä huomassa vuosia ja jopa loppuelämän ja tulevat polvet.

Mansikkapelto ongelma ei ratkea turvapaikanhakijoilla. Raskas työ vaatii motivaatiota (palkalla elää lähtömaassa) ja kuntoa sekä sen, ettei Suomen sosiaaliturva tukahduta työn intoa.

Milloin meistä on tullut tälläinen herraskansa, että meille ei kelpaa Alkutuotannon työt? Suomessa on satoja tuhansia työttömiä ja lomautettuja, luulisi heistä jonkun kykenevän kyykistymään työn ääreen...

Jos se on mahdotonta, niin toivon todella pelloille henkilöitä jotka tekevät töitä. 

14.5 Eduskunnan kyselytunnilla kysyttiin hallituksen panostusta mielenterveysongelmiin. Vastaus oli, että tärkeä kysymys ja panostamme siihen. Toinen ministeri vastasi, että siksi kirjastot avattiin. Eli kun saat kirjastosta kirjoja pussissa, niin ongelmat on ratkaistu? Hyvä hallitus, se on mahtava ratkaisu!

Suomen kuulumisia...

Viime aikoina on tapahtunut poikkeuksellisen paljon vauvasurmia. Mikäli olisi oikeistohallitus vallassa, niin syyhän olisi hallituksen ja sen kurjistamispolitiikan. Nyt vasemmalle kallellaan olevan hallituksen perään ei kukaan kysele. Todella vähen on puhuttu näin kamalasta asiasta ja syistä ja varsinkin miten ei tule enää yhtään uhria.

Hallitukselle vain pakolaisleirillä olevat pallerot ovat tärkeitä. Suomeen tuodaan lapsiteemalla Kreikan leiriltä 17- vuotiaita (ovat itse ilmoittaneet iän) miehiä ja 30 aikuista, joiden orpolapset ovat jo Suomessa sekä kaksi tyttöä. 
Allholin leiriläisten kotiutus vaikeutui siitä kun he eivät halua Suomeen. Jos vaikka "toivemaa" nouseekin Koronan keskeltä.

Italiaan lähti 800 000 euroa, parempi siellä kuin suomalaisen perheongelmaisen auttamiseen , eikös vaan?
Lisäksi on autetettu Löhi-idässä amiskaopiskelua, venetsuekan vesinäyte ottoa, Afrikan homoseksuaaleja löytämään itsensä yms. 

Millon on Suomen ja suomalaisten vuoro? Ai niin, ollaan me maksajia!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini