Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:283898 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Korona kriisi

Perjantai 29.5.2020 - Pia P


Suomi maksaisi ja takaisi velkoja miljardeja korona kriisin runnomassa EU :ssa.

Perusteena on korona- talousongelmat EU:ssa ja Euroopassa on ollut jo ennen koronaa ja tulevat olemaan jatkossakin. EU:n maat ovat hyvin erilaisia- veronkierto ja harmaa talous on jossakin maissa arkipäivää, jopa kehuttava asia. Italian velka on 1000 miljardia, ennen koronaa jo. Siis tuhat miljardia hyvään hauskaan. Velan antajia ovat Saksan ja Ranskan pankit, joten rahanjakoa on ajamassa Saksa ja Ranska.

Suomen osuus on 8;6 miljardia euroa. Suomen osuus on kasvavat itsemurhaluvut, pitenevät leipäjonot ja  työpaikkojen häviäminen. Hoivakodissa vanhukset nukkuvat lattialla kun ei ole henkilökuntaa nostamaan heitä sänkyyn jos kaatuvat yöllä. Koulut, päiväkodit ja muut julkiset rakennukset ovat homeessa kun ei ole rahaa maksaa korjauksia. Tiet ovat kuoppaisia kun ei ole varaa niitä korjata. Veroja nostetaan. Hinnat nousee. Vuokrat nousevat.

Kun halutaan ottaa velkaa ja antaa rahaa muille maille, niin miettiikö kukaan meidän tulevia polvia? Lapsia, lapsenlapsiamme ja siitä edessäpäin. Heillä ei ole enää sosiaaliturvaa, ilmaista koulutusta eikä eläkkeitä. eikä pohjavettä ilmaiseksi (joku ylikansallinen monopoli omistaa sen) 

Koska meidän sukupolvi halusi tuhota tulevien elämä- olemalla eurooppamyönteinen. Haluamme tasata tuloeroja antamalla suomalaisilta verotettuja rahoja ja lainarahaa maille, jotka eivät kurjista samalla tavalla omaa kansaa. Ja olemme ylpeitä siitä!

Näiden päivien "parasta" eli kaikista ikävintä teatteria on kuinka hallituspuolueiden edustajat esittävät olevansa tiukkoja, vaativia ja Suomen etua ajavia. Höpö höpöä. Hallituksessa on hyvin eurooppa myönteiset puolueet. Keskusta ajaa kaksilla rattailla. Demarit ovat innoissaan kun saavat pelastaa etelä- Euroopan "köyhiä" maita. Vihreät ja vasemmisto ei edes ymmärrä ajatusta, mimsi Suomen rahoja ei annettaisi muille maille. Tottakai ne kuuluu muille. 

Vihreiden tämän päivän tärkein asia oli, että kuukautissuojien arvonlisävero pitää laskea. Suomi maksaa muille maille 8,6 miljardia - se ei kiinnosta (on PS jankutusta), mutta libressen alv on paljon kiinnostavampi asia!

Meidän pitää olla huolissaan eli antaa rahaa Espanjaan kun siellä on nuorisotyöttömyys kasvamassa- no, ihan sama ongelma täällä. Ja aikuisetkin ovat työttöminä tai lomautettuna.

Ajatelkaa edes lapsia, minkälaisen velkakurimuksen teette. Seuraava kriisi on oven takana. Ei nämä tukipaketti lopu tähän. Ja miksi Etelä-Euroopan maat muuttaisi mitään kun aina saa rahaa?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini